Gold Town Split Vas poziva da provedete 3 dana/2 noći u ugodnim sobama ili Studio apartmanu za dvoje u centru Splita već od 499 kuna i uživate u zimskim ili proljetnim čarima grada Splita!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Znate li da je sama kuća zapravo barokni ljetnikovac iz 18. stoljeća, a od 2011. pod kozervatorskom zaštitom Ministarstva kulture RH? Ovo je dodatni razlog za upoznavanje s ponudom i smještajem Gold Town Split i prilika za spajanje odmora i istraživanja! Kupon možete iskoristiti do 30.03.2019.

Ponuda Gold Town Split Apartments & Rooms uključuje 2 opcije smještaja na odabir:

OPCIJA A: 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe

OPCIJA B: 3 dana/2 noćenja u apartmanu za 2 osobe

Goste pri dolasku očekuje i zdjela voća!

Gold Town Split Apartments & Rooms nalaze se na samo 3 minute hoda od povijesne jezgre Splita, Marmontove ulice, Dioklecijanove palače, rive, brojnih restorana, barova, trgovina. Nalazi se u splitskoj četvrti Dobri, jednoj od najstarijih četvrti grada, nastaloj u srednjem vijeku, izvan strogih zidina Dioklecijanove palače, kao jedno od tadašnjih prigradskih varoši.

Sama kuća zapravo je barokni ljetnikovac izgrađen u 18. stoljeću. Mali jednokatni ljetnikovac, kroz kasnija razdoblja nekoliko je puta dograđivan. Ipak, izvorne konture ljetnikovca koji je pripadao splitskoj obitelji Martinis – Marchi mogu se i danas očitati sa kamenog pročelja kuće.

2011. godine kuća je stavljena pod konzervatorsku zaštitu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a u potpunosti restaurirana kroz 2011. i 2012. godinu.

Ljubazno i susretljivo osoblje, ugodan, udoban i čist smještaj učiniti će vaš boravak u Splitu i Dalmaciji ugodnim i nezaboravnim.

U sklopu objekta gostima su na raspolaganju klimatizirane smještajne jedinice s opremom za kuhanje i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

Svi studiji imaju LCD TV sa satelitskim programima i opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Sobe uključuju vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu i tušem.

Autom se može doći do samog ulaza u apartmane, ali nažalost, nije moguće rezervirati parking, iako je dostupan.  

Moguće je organizirati transfer od aerodroma ili drugih lokacija do apartmana ili obrnuto, po prihvatljivim cijenama.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti željenog termina na broj telefona: 0981914865 ili putem maila: goldtownsplit@gmail.com!