Za nezaboravno i romantično Valentinovo iskoristite 3 dana/2 noćenja s polupansionom, wellness&spa paketom i gala večerom uz živu glazbu za 2 osobe u Grand Hotel Rogaška 4*!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6,99 godina GRATIS! U ponudu uključeni i animacijski programi te slobodan ulaz u HIT Casino Fontana! Kupon se može iskoristiti ISKLJUČIVO od 15.02. do 17.02.2019.

Grand Hotel Rogaška 4* smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini! Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Grand Hotel Rogaška 4* je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja. Hotel je obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. 

Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani.