Filmski smještaj u srcu Sarajeva! Odmor na 3 dana uz 2 noćenja u apartmanima Ville Borak: "James Bond" ili "The Matrix"; "Odyssey 2001" ili "Star Wars" za 2, 3 ili 4 osobe...već od 424kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite šarm nezaboravnog Sarajeva! Udahnite sarajevski zrak, prošećite Baščaršijom, popijte "kafu"... Ponuda se može iskoristiti do 31.03.19. Isključeni termin 09.-16.02.19.! Kupon vrijedi za 2, 3 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi.

Svi apartmani kao i cijela unutrašnjost objekta su rađeni sa temom filma. 

Svaki apartman je opremljen kuhinjom sa svim pratećim kuhinjskim elementima: štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo... 

Toaleti imaju tuševe, te su obloženi vrhunskom keramikom, opremljeni ručnicima i sušilom za kosu.

Apartmani se nalaze u objektu Villa Borak Sarajevo, smještenoj u centru Sarajeva, a opet u mirnom okruženju. Parking je osiguran kao i besplatni WI-FI u cijelom objektu. 

Na samo par minuta hoda se nalazi Sarajevo City Centar, Importane Centar, Alta shopping centar, kao i niz restorana koji nude originalna bosanska jela, ćevapčiće, pite, gotova bosanska jela...

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, i predstavlja administrativni, privredni, kulturni, akademski i sportski centar zemlje. Najviše turističkih atrakcija se nalazi u starom dijelu grada, Baščaršiji. 

Nastanak Baščaršije (tur. glavna čaršija) vezuje se za Isa-bega Ishakovića, osnivača Sarajeva, a u njenom centru smjestio se Sebilj, zaštitni znak Sarajeva. Sakriveni u malim uličicama nalaze se dućani prepuni robe i suvenira te neki od najpoznatijih sarajevskih burekdžinica, ašcinica i slastičarni u kojima možete probati sve ovdašnje gastro specijalitete: čevape, pitu ispod sača, sogan dolmu, rahatlokum, baklavu, tufahije...

Europski Jeruzalem - Sarajevo obiluje i drugim zaniljivim građevinama i prirodnim ljepotama.  U samo jednoj ulici posjetitelj će vidjeti džamiju, sinagogu, pravoslavnu i katoličku crkvu.

Centrom grada protiče rijeka Miljacka preko koje vode poznati mostovi Sarajeva. Uzduž Miljacke naići ćete na prekrasne aleje, građevine i muzeje koji datiraju najviše iz Austrougraskog razdoblja. 

Sarajevo je sa svih strana okruženo predivnim planinama i netaknutom prirodom. Za ljubitelje sporta i rekreacije proporučujemo posjet Vrelu Bosne, Bjelašnice, Igmana, Jahorine itd. koji se jednako impozantni u proljeće kao i zimi!