Valentinovo iz bajke! Iznenadite svoju voljenu osobu s 3 dana/2 noći s polupansionom, wellness&spa i svečanom romantičnom večerom uz bocu šampanjca za 2 osobe u Hotelu Trakošćan 4*!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve zaljubljene i one koji će to tek postati! Svečana romantična večera uz svijeće, glazbu, ples i zabavu, a glazbeni ugođaj obogatit će nastup Gabriele Hrženjak i Slavka Vinceka! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO OD 15.02. DO 17.02.2019.!

Hotel Trakošćan 4* raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Bajkoviti spoj opuštanja, wellness&spa i svečane romantične večere za nezaboravno Valentinovo!

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra "Lorem Paradiso". 

Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.

Dva hotelska restorana, a la carte restoran "Arx Thacorum", pansionski restoran "Drašković", te  izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. "arx Thacorum") koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina i sobe na telefon +385 42 440 800 ili mail recepcija@hotel-trakoscan.hr.