[ITALIJA] Istražite čarobnu Toskanu! 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona uz smještaj u sobi Classic za 2 osobe u modernom Hotelu Executive****, Siena već od 1063 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje odaberite između 3 opcije: 2, 3 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u Hotelu Executive, savršenom mjestu za početak istraživanja prekrasnog grada Siene! Kupon je iskoristiv do kraja svibnja 2019., stoga spojite kupone i istražite čitavu regiju Toskane!

Hotel Executive je moderan hotel s 4 zvjezdice smješten u stambenoj četvrti Scacciapensieri, u blizini Sveučilišnog kompleksa, nedaleko od željezničke stanice i nekoliko minuta udaljen od centra grada.

Hotel Executive savršena je lokacija odakle možete započeti istraživati prekrasni grad Sienu, uske uličice, arhitekturu i aristokratske zgrade. Gostima nudimo profesionalnost i gostoprimstvo. 

Hotel Executive ima više od 70 soba, uključujući i one koji su prilagođeni osobama s invaliditetom. 

Sve klimatizirane sobe imaju LCD TV sa satelitskim programima SKY.

Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji uz zeleni park i nudi besplatno parkiralište i odlične autobusne linije u povijesnom centru Siene, 2 km.

Sobe u Executive Hotelu imaju moderan i elegantan dizajn. Imaju vlastitu kupaonicu, mini-bar, a neke imaju mali balkon.

Švedski stol za doručak poslužuje se svakog jutra, a kafić je otvoren tijekom dana.

Restoran nudi tradicionalna jela toskanske kuhinje s izborom od mesa ili ribe. Oba izbora i a'la carte opcije su dostupne.