Valentinovo u veljači uljepšajte sa vikendima u Ivanić Gradu i hotelu Sport! Uživanje na 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje uz piće dobrodošlice, romantičnu večeru, wellness programe...649kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za dvije osobe i od 08.02. do 17.02.2019.! Očekuju Vas i neograničeno korištenje wellness spa zone uz opojne mirise eteričnih ulja i sol u parnoj sauni, led u finskoj sauni, voće i čajevi u relax zoni, RELAX masaža za zaljubljene u dvoje...

Ponuda uključuje: 2 dana/1 noćenje s doručkom za dvoje, piće dobrodošlice –domaća rakija, romantična večera za dvoje, neograničeno korištenje wellness spa zone uz opojne mirise eteričnih ulja i sol u parnoj sauni, led u finskoj sauni, voće i čajevi u relax zoni, RELAX masaža za zaljubljene u dvoje (20 min) –obavezno rezervirati termin prije dolaska na tel. 012369724 ili na mail: wellness@hotel-sport.hr, TERETANA – GRATIS, WI FI – GRATIS, Parking – GRATIS!

PAKET VALENTINOVO

9. i 16. veljače - Švedski stol i tamburaši: Svinjski file u umaku od borovnice sa kroketima; puretina u muštardi s njokima; junetina na lovački sa krušnom štrucom; pileći bečki s bademima i pireom; salate - zelena, kupus, radič; domaći kruh; desert!

8. i 15. veljače :

Bruschetti sa šampinjonima, mozzarellom i cherry rajčicom; juha od graška s krutonima i chili nitima; panirani pureći ražnjići s lješnjacima; pire krumpir s tostiranim pršutomo i parmezanom; glazirana baby mrkva; desert!

Dobrodošli u moderan i luksuzan Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Samo 28 km istočno od Zagreba, suvremeno opremljen Hotel Sport u Ivanić-Gradu, raspolaže sa 20 moderno opremljenih i uređenih smart soba i 3 apartmana; ukupnog kapaciteta 56 kreveta.

Ostali kapaciteti Hotela su kongresna sala 400 m2; wellness centar koji obuhvaća teretanu na 2 kata, saune, relax zonu, unutrašnji bazen; kozmetički salon, Body Creator centar; frizerski salon.

Eksterijer Hotela odiše sportskim sadržajima – vanjski bazen, 3 teniska terena, malonogometno igralište, igralište pijesak (rukomet i odbojka); balon sa polivalentnom podlogom; dječje igralište.