Valentinovo u Zadru! Proslavite dan zaljubljenih u 3 dana/2 noćenja s doručkom u Hotelu Kolovare 4*, šampanjac u sobi, razgled grada i 2 ulaznice za koncert Mladena Grdovića, sve za 2 osobe!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog Valentinova Hotel Kolovare 4* nudi Vam sjajan spoj boravka u vrhunskom hotelu, turističkog upoznavanja Zadra i zabave uz koncert Mladena Grdovića i gostiju glazbene domaće scene! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO DO 14. DO 17.02.2019.

Koncert Mladena Grdovića održat će se u petak 15.02.2019. u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. U sklopu proslave 40 godina karijere Mladena Grdovića nastupit će i gosti: Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivan Zak, Maja Šuput, Ivana Kovač, Mia Dimišić, Učiteljice i klapa Munita!

Ponuda uključuje i 2 ulaznice za koncert Mladena Grdovića i gostiju te razgled Zadra 16.02., a u sobi će Vas dočekati boca šampanjca!

Nedaleko od povijesnih znamenitosti antičkog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE****.

Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. 



Sobe su opremljene: kadom u svim kupaonicama, uređajem za hlađenje/grijanje, satelitskim TV prijamnikom, minibarom, sušilom za kosu, sefom, balkonom, telefonom, besplatnim LAN internetom u dijelu kapaciteta.

Hotel ima 191 sobu (jednokrevetne i dvokrevetne sobe s balkonom) i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s 270 mjesta, à la carte restoran, vinoteka, aperitiv bar, salon za masažu, kongresne dvorane, internetski kutak, uredi, rent-a-car, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen, za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak.