Studio Touch u Varaždinu pobrinut će se za oblikovanje, mršavljenje i redukciju celulita paketom 42 tretmana, savjetovanjem i gratis antiage tretmanom lica, sve za nevjerojatnih 82% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite vrhunski "touch" 42 tretmana za mršavljenje i oblikovanje svoga tijela u studiju za njegu tijela Touch u Varaždinu i osjećajte se zdravije, svježije i poletnije! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

Paket 42 tretmana za oblikovanje, mršavljenje i redukciju celulita uključuje:

2x vacuslima

4x ultrazvučne kavitacije

6x radiofrekvencije tijela

10x limfne drenaže

10x infrared  termo deke

10x elektrostimulacija

+ 1 antiage tretman lica GRATIS

U ponudi uključeno 30 min savjetovanja o zdravoj prehrani te mjerenje na početku i na kraju programa!

Vacuslim 48 je nova vrhunska profesionalna metoda za oblikovanje tijela, otklanjanje celulita i poboljšanje izgleda kože. Rezultat gubljenja viška masnoće uvijek je vidljiv i to odmah. Vacuslim 48 omogućuje trenutno vidljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana, čvrstoća i izgled kože su izvanredni, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući, jer se tretmanom odstrajuje višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost.

Ultrazvučni - kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Zbog tih karakteristika, stručnjaci za ljepotu su izmislili ime "prirodna liposukcija". Ultrazvučna kavitacija je brz tip liposukcije, gdje nije potrebna operacija, koji postaje sve moderniji u današnje vrijeme. 

Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav vam pomaže u transformaciji vašeg tijela, čime se vraća izgubljeno samopouzdanje. Ukoliko imate tvrdokorne naslage masnoće, možda na bedrima ili na trbuhu, ultrazvučni - kavitacijski sustav bi mogao biti rješenje za vas. Ultrazvučni valovi olakšavaju topljenje masnoće doprinoseći smanjenu veličine kritičnih dijelova tijela čak i nakon prve terapije. 

U kombinaciji s radiofrekvencijom ona se smatra jednom od najučinkovitijih dopunskih terapija oblikovanja tijela.

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska "pod nož", za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svjetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu. Zbog svoje neinvazivnosti, idealan je za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

Zbog svoje popularnosti, kako među poznatima, tako i među njihovim sljedbenicima, radiofrekvencija bi uskoro mogla zamijeniti Botox!

Limfna drenaža

Spriječite nastanak celulita i proširene vene vježbom i samomasažom!

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme.

Termo deka 

Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva a njome osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga.

Elektrostimulacija

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne.

Učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda potiče mišiće na vibriranje i stezanje idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja,

koža je svilenkastija i glatka poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu.

ODMAH nakon kupnje kupona, a minimalno 5 dana prije željenog termina, obavezna rezervacija na e-mail: touch@kvm.hr ili br. tel: 091 1653184 uz KOD i ID kupona po primitku.