[SLOVENIJA] Wellness i skijanje kao savršeni spoj za zimski odmor! Hotel Silvester 3* nudi Vam 2 ili 3 noćenja s doručkom, VIP ulazom u wellness i popustom na ski pass na Krvavcu, sve za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Silvester 3* nalazi se u mjestu Vopovlje, samo 15 minuta od skijališta Krvavec i 20 minuta vožnje do centra Ljubljane. Provedite 4 ili 3 nezaboravna dana uz wellness i uživajte jer znamo da zaslužujete! Kupon vrijedi do 31.03.2019.

Hotel Silvester 3* nudi idealan smještaj za sve osobe koje su u potrazi za aktivnim odmorom - skijanje na obližnjem skijalištu Krvavec, planinarenje, brdski biciklizam ili šetnje i razgledavanje predivne Ljubljane koja je udaljena svega 20-tak minuta vožnje!

Ponuda uključuje 1x VIP ulaz u hotelski wellness centar za 2 osobe - 2h: finska i turska sauna, Kneipp kupke, jacuzzi, piling od sandalovine, sokovi i čajevi, ručnik, ogrtač i papuče!

Svaka soba u hotelu Silvester ima: telefon, TV, Wi-Fi, klima uređaj, wc/tuš, sef i sofu.

Hotel vodi obitelj Silvester koja želi da se i Vi osjećate dijelom obitelji i kao kod kuće


Skijalište Krvavec ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450 m do 1,971 m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Velika atrakcija na skijalištu je Eskimsko selo. 

Udaljenost od Zagreba - 160 km, udaljenost od Rijeke - 130 km!