Valentinovo provedite s dragom osobom u Ivanić Gradu! Romantični ručak ili večera u 4 bogata slijeda u restoranu Garfield 14.02.2019. već od 89 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za 14.02.2019. za ručak ili večeru , uz obaveznu prethodnu najavu dan ranije! Kupon vrijedi za 1 osobu!


  • Opcija 1): ručak - bruschetti sa šampinjonima, mozzarellom i cherry rajčicom, Juha od graška s krutonima i chili nitima, panirani pureći ražnjići s lješnjacima, pire krumpir s tostiranim pršutomo i parmezanom, glazirana baby mrkva, desert!
  • Opcija 2): ručak - mousse od jetrica na bruschettima, juha od graška s krutonima i chilli nitima, svinjski ombolo na posteljici od crvena zelja s palentom, desert!
  • Opcija 3): večera - bruschetti sa šampinjonima, mozzarellom i cherry rajčicom, juha od graška s krutonima i chili nitima, panirani pureći ražnjići s lješnjacima, pire krumpir s tostiranim pršutomo i parmezanom, glazirana baby mrkva, desert!
  • Opcija 4): večera - mousse od jetrica na bruschettima, juha od graška s krutonima i chilli nitima, svinjski ombolo na posteljici od crvena zelja s palentom, desert! 

Ivanić – Grad ( Zagrebačka županija ) smjestio se uz rijeku Lonju u Zapadnoj Moslavini, na 103 m nadmorske visine. Iako neki slučajni nalazi upućuju na postojanje rimske civilizacije na ovim prostorima, pa i na život znatno prije, prvi se put Ivanić spominje u zapisima iz 1246.godine. 

U prvoj polovici 14. stoljeća biskup Ladislav de Kobol gradi tvrdi grad, “castrum novum”, a  polovicom  16.stoljeća castrum se pretvara u obrambenu tvrđavu sa bastionima i opkopom, a područje podpada pod nadležnost krajiške vojne obrane. Od tvrđave ništa nije ostalo, a nad njenim bedemima i jarcima, bastionima i palisadama diže se novi dio grada Ivanića. 

Od 17.stoljeća Ivanić se počinje gospodarski i kulturno razvijati i postaje značajno obrtničko središte. 

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća poznat je kao jedno od naftnih središta bivše države, a danas se ponosi lječilištem „Naftalan“, jednom od samo dvije takve institucije u svijetu.

Izletište Petek se nalazi samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi. Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. 

Pokraj Hotela Sport u Ivanić Gradu nalazi se restoran Garfield s bogatom gastro ponudom. ..a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam po želji organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.