Valentinovo u Sarajevu uz Best Travel na 2 dana/1 noćenje s doručkom u Hotelu Holiday 4* uz prijevoz autobusom iz Zagreba, pratitelj putovanja...509kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum od 16. do 17.02.2019.!

Valentinovo u Sarajevu – 2 dana autobusom iz Zagreba

Dvodnevno putovanje u Sarajevo
 
Datum putovanja: 16.-17.02.2019.
Hotel Holiday 4*


Program putovanja:

1. dan ZAGREB – SARAJEVO

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506.  Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Bosnu u pravcu Sarajeva. Kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenederija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo da isprobate čuvene sarajevske ćevape  i  prošetati uz rijeku Miljacku.  Odlazak u hotel. Vrijeme za odmor i opuštanje možete iskoristiti u Wellness i Spa centru hotela ili opuštajući se na bazenu.
U večernjim satima preporučamo odlazak na večeru u jedan od sarajevskih restorana  na BAŠČARŠIJI ili posjet Kući Sevdaha. Doživite iznenađujući živi noćni život u poznatim sarajevskim klubovima i pubovima.   Noćenje.


2. dan SARAJEVO – ZAGREB

Doručak. slijedi odlazak do Baščaršije. Slobodno vrijeme za šetnju uz Miljacku te uživanje uz pravu bosansku kavu…
Odlazimo  na VRELO BOSNE, parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi.Ovo je izvorište rijeke Bosne, prekrasna jezera kojima plivaju ribe i plove labudovi, otočići obrasli bujnim zelenilom. Mala Bosna, vodotok u koji se ulijeva šest izvora, stanište je autohtone vrste potočne pastrve.


Polazak prema Hrvatskoj je u poslijepodnevnim satima, a dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnim večernjim satima.