Zimska bajka na imanju Na Škaluc! Uz 1 noćenje s polupansionom, wellnessom i saunama, izaberite smještaj u suiti, dvokrevetnoj sobi ili grijanoj kućici na drvetu ili samo wellness dan nedjeljom!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi paketi uključuju wellness u krošnjama (na 650 m/nv) s 4 različite saune i velikim plivačkim whirlpoolom! Kupon vrijedi od utorka do nedjelje, do 26.04.2019.

Zimska bajka na imanju Na Škaluc!

Ovo imanje rustikalnog izgleda nalazi se na brdu gdje jedna dolina gotovo poetično susreće drugu, okružena netaknutom prirodom na čak 600 metara nadmorske visine.

Wellness se nalazi u tradicionalnoj kući Kozolec, a iznad su smještene 2 dvokrevetne sobe; suita u tradicionalnoj kući Marof na 25 m udaljenosti od wellnessa; kućica na drvetu s wellnessom je povezana mostićem.

U sklopu imanja imate priliku uživati u jednom od najatraktivnijih wellnessa u Sloveniji. Smješten na čak 650 metara nadmorske visine, uz opuštanje vam nudi prekrasan panoramski pogled na okolicu. 

Luksuzno je opremljen te sadrži 4 vrste sauna; finsku, infracrvenu, tursku i bio saunu. Saune su napravljene za potpuni komoditet dvaju osoba, kako biste uživali u romantičnoj intimi. Tu je i veliki plivački hidromasažni bazen s dva odvojena dijela - za odmaranje i plivanje. 

U ponudi Vas očekuju i 4 vrste tematskih sauni: finska, turska, infracrvena i bio sauna!

Wellness također sadrži prostor za opuštanje s panoramskim pogledom te kupaonicom s tuševima. Sve sobe, uključujući i saune ostakljene su kako biste mogli uživati u pogledu na okolicu. 

Osim wellnessa i prirode koja oduzima dah, na imanju u ponudi imaju i tri smještajna objekta.

Jedna od glavnih atrakcija imanja je luksuzna, grijana kućica na drvetu. Boraveći u ovoj prelijepoj kućici imat ćete priliku doživjeti odmor kao iz bajke! Budit ćete se okruženi prekrasnim krošnjama i uživati u spektakularnom pogledu. 

Paketi s noćenjem mogu se iskoristiti od utorka do nedjelje (nije moguće noćenje s nedjelje na ponedjeljak).

Kupaonica u sklopu kućice je luksuzno opremljena; sadrži WC, umivaonik i stakleni tuš sa stropnom i zidnom glavom za tuširanje. Kućica je napravljena od kompletno prirodnih materijala, ali i dalje ima sve moderne pogodnosti za ugodan boravak. Prilikom gradnje korištene su kombinacije različitog drveta ponajviše hrasta, a vanjska fasada je napravljena od recikliranog drva starog čak 160 godina. 

Ništa manje bajkovit doživljaj nude i dva tradicionalna objekta, preuređena kako bi zadovoljila sve potrebe gostiju. Marof je preuređena tradicionalna kuća ovog kraja. Sadrži dvije udobne suite koje se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravaka, kompletno opremljene kupaonice te balkona s kojeg se pruža prekrasan pogled na prirodu.

Doručak i večera bit će vam poslužen u prizemlju kuće. Posebno je živo za vrijeme večere koja se služi kraj kamina. U prizemlju se također nalazi i zajednička kuhinja koju možete koristiti te šank i masivni stol za uživanje u večernjem druženju i zabavi.

Kozolec je doista jedinstvena vrsta smještaja. Radi se o 125 godina staroj, za Sloveniju tipičnoj zgradi koja sadrži panoramski wellness, te dvije udobne, kompletno opremljene dvokrevetne sobe. Sobe sadrže krevet, vlastitu kupaonicu te balkon.