Ne odgađajte i ne čekajte! Jer prevencija i redovita kontrola su pola zdravlja! Sistematski za žene ili muškarce u poliklinici Superiora u Zagrebu za samo 369 kn/osobi!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za jednu oosbu i može se iskoristiti do 20.03.2019.! Poliklinika Superiora nudi više od 20 usluga, zavidan popis imena stručnih doktora zbog čega Poliklinika i postoji. Kvalitetan rad i dugogodišnje iskustvo naših suradnika osiguravaju izvrsne rezultate i iskrene osmijehe klijenata.

Poliklinika Superiora je ustanova koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolažemo s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, izvode i zahtjevniji operativni zahvati. Kako naš naziv kaže tendencija nam je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.

 

Mini sistematski za žene uključuje: internistički pregled (anamneza, status, visina, težina, indeks tjelesne mase, mjerenje krvnog tlaka, auskultatorni pregled srca), 12-kanalni elektrokardiogram (EKG), ultrazvuk abdomena , ultrazvuk dojki i pregled ili ultrazvuk i pregled štitnjače , pregled urina - biokemija i sediment, osnovno savjetovanje o dijeti i načinu života

  

Mini sistematski za muškarce uključuje: internistički pregled (anamneza, status, visina, težina, indeks tjelesne mase, mjerenje krvnog tlaka, auskultatorni pregled srca), 12-kanalni elektrokardiogram (EKG), ultrazvuk abdomena , ultrazvuk i pregled štitnjače , pregled urina - biokemija i sediment, osnovno savjetovanje o dijeti i načinu života