Ovoga travnja ili lipnja priuštite si 4-dnevno putovanje u Krakow i Bratislavu uz Autoturist Park! Prijevoz autobusom iz Zagreba uz 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* i razgledima za samo 1289 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda putovanja vrijedi za 25.-28.04.2019. ili 22.-25.06.2019.! Polazak u 1:00 sat iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.

Termin putovanja: 25. – 28. 04. 2019. // 22. – 25. 06. 2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB – WADOWICE – AUSCHWITZ

Polazak autobusa u 1:00 sat iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje preko Austrije i Češke do Poljske. Dolazak u WADOWICE u jutarnjim satima. Razgled rodnog mjesta pape Ivana Pavla II. Preporučamo posjet rodnoj kući i muzeju Pape Ivana Pavla II. Slobodno vrijeme za degustaciju kremovki (kolača u kojem je uživao i Papa). 

Razgled Auschwitza u pratnji lokalnog vodiča – 50 kn po osobi za grupu od min 20 osoba – obavezna doplata u agenciji prilikom prijave!

Nastavak putovanja do AUSCHWITZA. Auschwitz je najveći i najstrašniji koncentracijski logor nacističke Njemačke. Fakultativno razgled u pratnji lokalnog vodiča. Nastavak putovanja do Krakowa. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: KRAKOW

Doručak. Odlazak u obilazak grada Krakowa u pratnji lokalnog vodiča: WAWEL – KATEDRALA – KRALJEVSKI DVORAC – TRG GLAVNE TRŽNICE – FLORIJANOVA VRATA – UTVRDA BARBICAN – CRKVA DJEVICE MARIJE S TORNJEM – KAZIMIR… Slobodno vrijeme u središtu Krakowa za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: KRAKOW – RUDNIK SOLI WIELICZKA (fakultativno)

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u mjesto WIELICZKA, poznato po rudniku soli čiji viši dijelovi su danas muzej. Svaka dvorana u rudniku je posvećena važnim osobama, legendama ili događaju iz povijesti Poljske. Razgled jedine katedrale na svijetu koja je pod zemljom, dvorane za ples, a rudnik soli je jedan od najstarijih takvih spomenika na svijetu. Povratak u Krakow uz slobodno poslijepodne u gradu. Povratak u hotel. Noćenje.

Izlet u Wieliczku + ulaznica za rudnik soli Wieliczka s razgledom u pratnji vodiča na engleskom jeziku + troškovi rezervacije termina – za grupu od min 20 osoba: 200 kn za odrasle, 170 kn za djecu i studente do 26 god. – obavezna doplata u agenciji prilikom prijave!

4. dan: KRAKOW – BRATISLAVA – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak u smjeru Slovačke. Dolazak u BRATISLAVU. Kraće panoramsko razgledavanje grada: Bratislavski dvorac s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad, vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, Stara vijećnica, Narodno kazalište... 

Nakon kraćeg odmora, nastavak putovanja prema Hrvatskoj i Zagrebu. Uz kraća usputna zadržavanja radi odmora dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.