Revitalizacija & relaksacija u Zagrebu uz detoks masažu đumbirom! Buđenje životne energije i oslobađanje nakupljenog stresa, bolova i upala u Wellness&učilište Institute Life...125kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite ljekovita svojstva đumbira, koji sve više i više dobiva na značaju...Bilo da se radi o upali mišića, kroničnim bolovima, nakupljenim toksinima ili stresu, detoks masaža đumbirom - odličan je izbor! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 29.03.2019.!


Đumbir detoks masaža

Đumbir, osim što je poznat kao aromatični začin, služi i kao ljekovita biljka, i pomaže kod alternativnih načina liječenja. 

Đumbir ima efekt dubinskog prodiranja duboko kroz tkiva do različitih organa sve do neuroloških završetaka. Đumbir snižava razinu kiselosti koja organizmu uzrokuje energetsku blokadu - koja se posljedično manifestira kao upala, bol ili smanjenje pokretljivosti. Aroma masaža đumbirom stimulira rad krvotoka i limfnog sustava te pospješuje lučenje toksina nakupljenih u organizmu. 

Đumbir tijelo ubrzano zagrijava i time uzrokuje protok energije, odnosno pospješuje cirkulaciju. Bilo da se radi o upali mišića, kroničnim bolovima, nakupljenim toksinima ili stresu, detoks masaža đumbirom - odličan je izbor! 

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 098 259 262 ili 095 544 0613 , 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.