Odmor u Panonskoj Vasi u Sloveniji! Smještaj za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina u mansardnom studiju za 2 noći (vikend) ili 4 noći (tjedan) i popustom u Termama Vivat i Termama 3000!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pravi obiteljski odmor daleko od buke i gužve! Uživajte u udobnom smještaju mansardnih studija Panonske Vasi, a kupnjom ponude ostvarujete popust za kupnju ulaznica u termama: 20% u Termama Vivat i 10% u Termama 3000! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2019., osim za praznike i blagdane.

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto smješteno u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice s Austrijom i Mađarskom. 

Pogledajte i drugu našu ponudu za Panonsku Vas s uključenim doručkom ovdje!

Panonska Vas nalazi se pokraj mirnog sela Tesanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim toplicama i samo nekoliko koraka od najpoznatijeg slovenskog golf terena. Sastoji se od 10 autentično izgrađenih koliba, koje zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

Besplatan doručak za djecu do 2,99 godina!

Besplatna boravišna pristojba za djecu do 6,99 godina!


Na ovome mjestu čuti ćete samo tišinu i uživati u ljepotama prirode. Imanje sadrži  11 apartmana i 4 vile. 

Studio apartmani idealno su riješenje za obiteljski odmor sa malom djecom. Možete uživati u prostranom dnevnom prostoru sa velikim krevetom za dvije osobe te jednim dodatnim. Tu je i mala kuhinja, stol za blagovanje i kupaonica te predivna terasa. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna rezervacija na e-mail info@panonskavas.si ili telefon +386 31 758 000, uz ime i prezime te KOD i ID broj kupona.