Odmor u Zemunu na 3 dana/2 noćenja s doručkom, polupansionom ili punim pansionom u apartmanima Enigma u standard ili deluxe obiteljskom suite za 2 ili 4 osobe...od 616 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ZEMUN - mjesto u kojemu je Beograd sakrio svoju dušu! Apartmani Enigma u srcu Zemuna i blizini Dunava, odličan su izbor za putnike koji zanima shopping i istraživanje starog grada. Izaberite svoju opciju smještaja i usluge, kupon se može iskoristiti do 31.03.19.!

APARTMANI ENIGMA

Na samo 400m hoda od tvrđave Gardoš, opere-teatar Madlenianum i Dunavskog  keja nalaze se apartmani Enigma.

Pored idealne lokacije, svojim gostima nudi  sobe koje su opremljene sa LCD televizorima, kablovskom televizijom, klima uređajima, mini-barom, fenom za kosu, peškirima, setom za kupanje, kao i neograničeno korištenje brzog bežičnog interneta. Besplatan javni parking se nalazi ispred ulaza.

Konkurentne cijene i lokacija čine Apartmane Enigma idealnim mjestom za poslovne putnike i gradske turiste.

U sklopu hotela nalazi se restoran koji poslužuje sa tradicionalnom srpskom kuhinjom uz razne europske, grill/bbq i lokalna jela.

Udaljenosti: 

Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 15 km, a do centara Beograda ima 7,5 km. Poznati tržni centri kao što su " Ušće " i " Delta City " udaljeni su 5 km.  

ZEMUN - mjesto u kojemu je Beograd sakrio svoju dušu!

Zemun je pun kulturno povijesnih spomenika koji razbijaju monotoniju urbanog. Ljepotu svoje autentične atmosfere krije u oazi zelenila, rezervatu ptica, bisernoj plaži Lido. Grad čamaca trgovaca i zanatlija, krivudavih ulica i gastronomskih čuda, različitih naroda i kultura i poznat po svojoj gostoljubivosti i srdačnosti!

Što posjetiti: 

Tvrđava Gardoš

Zemunski kej

Gradski park

Nikolajevska Crkva

Opera i kazalište ''Madlenianum...