MountVacation vodi Vas na skijanje u Francusku! Provedite 7 noćenja u apartmanima Residence Madame Vacances za 6, 8 ili 10 osoba uz odabir samo najma ili najma+ski pass već od samo 1125 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Residence Madame Vacances Les Fermes de St. Sorlin 3* nalazi se u mjestu Saint Sorlin d'Arves (JI Francuka) i blizu skijališta Les Sybelles. Odaberite samo najam ili najam sa ski passom i uživajte u francuskim Alpama! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO 23.03.-30.03.2019.

Residence Madame Vacances Les Fermes de St. Sorlin 3* je skupina od 11 manjih planinskih kuća koje sadrže od 7 do 24 apartmana. Objekti se nalaze na lijepoj panoramskoj lokaciji, samo 150 m od najbližih skijaških staza. U blizini apartmana se nalaze trgovine, pekarna, supermarket i restoran. Lokacija je odlično polazište za brojne biciklističke i planinarske izlete u toplijim mjesecima. 

Rezidencija nudi apartmane različite veličine. Apartmani su primjereni za boravak 4-12 ljudi, a opremljeni su s kuhinjom (električni štednjak, mikrovalna pećnica, perilica za suđe), dnevnim boravkom sa SAT TV-om (nadoplata) i prostorijom za pohranu skijaške opreme. Neki apartmani imaju i balkon. 

Kupon za 1., 2., 3. i 4. opciju vrijedi za 1 osobu za 7 dana i puni apartman. Kupon za 5., 6., 7. i 8. opciju vrijedi za apartman za 7 dana bez obzira na broj osoba u apartmanu.

U sklopu objekta se nalaze: recepcija, veliki unutrašnji bazen (15 x 7 m), manji dječji bazen, jacuzzi, sauna i prostorija za druženje uz kamin. 

Mogućnost parkiranja na otvorenom.

Wi-Fi na recepciji.

Za više detalja svakako posjetite i web stranicu:

https://www.mountvacation.hr/apartman/residence-madame-vacances-les-fermes-de-st-sorlin_saint-sorlin-d-arves?affiliate=531

Ski staze lokalnog skijališta Saint Sorlin d'Arves protežu se na nadmorskoj visini od 1.500 m – 2.620 m. Ukupne su dužine 120 km povezanih s 20 liftova. Ukupan broj ski staza je 34, a specifikacija je sljedeća: zelene = 10; plave = 13; crvene = 7; crne 4.

Što se tiče šireg skijaškog područja Les Sybelles, ono uključuje sljedeća, međusobno direktno povezana lokalna skijališta: St Sorlin, Saint Colomban des Villards, La Toussuire, Les Bottieres, Le Corbier, St Jean. Ukupna dužina svih staza je 310 km povezanih s 74 liftova. Br. ski staza je 107– specifikacija: zelene = 22; plave = 50; crvene = 29; crne = 7.

Saint Sorlin d'Arves je tipično francusko planinsko središte koje se nalazi na visini 1.600 metara nadmorske visine. Smjestio se na visokom, sunčanom platou iznad doline Maurienne u sjevernim francuskim Alpama, u podnožju ledenjaka L'Etendard, okružen veličanstvenim vrhuncem Aiguilles d'Arves (3.500 m visine). Direktno je povezan sa prvim ski područjem u toj dolini – Les Sybelles - koje uključuje ukupno 310 km ski staza! 

Za više detalja svakako posjetite i web stranicu:

https://www.mountvacation.hr/francuska/les-sybelles-saint-sorlin-d-arves?affiliate=531

U ovom skijaškom području protežu se i veliki smještajni kapaciteti, poputa apartmanskih kuća, a tu su još i barokna crkva iz 17. st., kapela, tipične savojske seoske farme, trgovine, ponuđači antikviteta i dr.

Saint Sorlin je ponosna zajednica koja je uspjela uspješno sačuvati svoj ambijent i tradiciju kroz niz godina. Za vrijeme svog boravka možete posjetiti tvornicu sira u sklopu seoskog domaćinstva, te promatrati kako se pravi poznati Beaufort sir, a seoski muzej pruža fascinantan uvid u alpsku zajednicu u kojoj je ritam života oduvijek bio sezonski diktiran. 

U isto vrijeme Saint Sorlin brine i za zahtjeve koje donosi 21. stoljeće, odnosno skijaški odmor s izborom restorana, barova, ukusnim delicijama i regionalnih specijaliteta.