Osposobljavanje za vozača B kategorije u Autoškoli MANDIĆ&MEGASTART za SAMO 4690 kuna + POKLON / besplatni liječnički pregled za prvih 300 kupaca! Karticom na rate!

289 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polaganje B kategorije u čak 4 grada po izboru: Zagreb, Velika Gorica, Samobor, Sveta Nedelja! Prvih 300 kupaca Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! Uskoro cijela RH!!!

Početak nastave prati se na stranici http://www.autoskola-mandic.hr/!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom Mandić & Megastart potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

*Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr s odabirom mjesta za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon!

*Od dana 27.03.2019. 16:20 sati kupon za besplatni liječnički pregled (do 300. kupca) glasit će na Polikliniku Analizu Lab (Kašinska 27D, Sesvete)! Po kupnji kupona za školarinu, Crno Jaje kupcu (do 300. kupca) dostavlja na mail kupon za besplatni liječnički pregled u Poliklinici Analiza Lab (Kašinska 27D, Sesvete)!

Kandidati mogu izabrati lokaciju autoškole, vozilo u autoškoli, prometno vježbalište i željenog instruktora!

ZAGREB: Autoškola Mandić, Ilica 259, poligon Prisavlje // Autoškola Megastart, Prisavlje 2, poligon Prisavlje // Autoškola Mandić 2, Držićeva 12a, poligon Borongaj

VELIKA GORICA: Autoškola Mandić&Megastart, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21, poligon Velika Gorica

SVETA NEDELJA: Autoškola Megastart, Dr. Franje Tuđmana 6, Sveta Nedelja, poligon Samobor

SAMOBOR: Autoškola Mandić&Megastart, Gundulićeva 2a, Samobor, poligon Samobor

Kupon se može iskoristiti do 15.05.2019. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Cijena uključuje vožnju u standardnim automobilima: Volkswagen, Toyota, Citroen, Renault! Mogućnost vožnje u automobilima 1. klase - BMW, Mercedes, Audi - uz nadoplatu u autoškoli!

"Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje."

"Ukratko, s nama ćete postati vozač/ica te sudjelovati u prometu nakon uspješno položenog vozačkog ispita, sigurno i samostalno!"