Učilište Mirmar otkriva Vam verificirani program za instruktora joge u Čakovcu u trajanju od 14 vikenda sa ručkom i čajevima uz mogućnost prijevoza iz Zagreba već od 7499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Program je verificiran od strane MZO i Yoga Alliance svjetske organizacije RYS. Polaznici koji završe edukaciju ulaze u sustav Yoga Alliance kao certificirani učitelji RYT 200, te im se u e-radnu knjižicu upisuje zanimanje: yoga instruktor! Kupon vrijedi za jednu osobu i odabranu opciju! Početak programa je 29.03.2019.!

Učilište Mirmar ustanova za obrazovanje odraslih provodi program instruktora yoge. Program je verificiran od strane MZO i Yoga Alliance svjetske organizacije RYS.

Polaznici koji završe edukaciju ulaze u sustav Yoga Alliance kao certificirani učitelji
RYT 200, te im se u e-radnu knjižicu upisuje zanimanje: yoga instruktor. Unutar
same edukacije najveći je naglasak na praktičan dio gdje polaznici dobivaju znanja
i vještine kako voditi sat i biti na raspolaganju polaznicima yoga satova.


  • Edukacija se održava u Čakovcu: Aquilla Fitness centar, Školska 6a!
 

Predavači: Martina Glibo mag.cin - voditelj programa; Charan Ram Singh - učitelj yoge ; Franjo Carović dr.med.; Vesna Maskaljević - prof. psihologije, Marta Janković Mach - mag.cin!


Edukacija obuhvaća znanje o:

Anatomiji
Fiziologiji
Povijesti i filozofiji Yoge
Energetskoj anatomiji (znanje o energetskim centrima - čakrama, nadijima, Kundalini)
Pranayamama
Meditaciji
Asanama
Bhagavat Giti
Ashtavakra Giti
Patanjalijevim yoga sutrama
Karma Yogi
Bhakti Yogi
Vinyasa Yogi
Ashtanga Yogi
Kundalini Yogi

Polaznici koji završe edukaciju ulaze u sustav Yoga Alliance kao certificirani učitelji RYT 200, te svojim znanjem mogu podučavati yogu u bilo kojem ozbiljnijem yoga studiju. Program je certificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, te se upisuje u radnu e-knjižicu. Polaznici dobivaju dvije diplome.

Unutar same edukacije najveći naglasak je na praktičan dio gdje polaznici dobivaju znanje i vještine kako voditi sat i biti na raspolaganju polaznicima yoga satova.


ZA VRIJEME EDUKACIJE HRANIMO SE ZDRAVO

Hrana se priprema u obližnjem ekskluzivnom restoranu. Meni se sastoji od glavnog jela i salate. Hrana je uvijek svježa i priprema se sa velikom pažnjom. Restoran je poznat u gradu Čakovcu, posjećen je kako od strane lokalnog stanovništa tako i od strane turista. Osoblje je pristojno, ugodno i uvijek na raspolaganju svojim gostima. Prostor je intiman, lijepo namješten, te je udaljen samo par minuta od mjesta gdje se održava edukacija.

EDUKACIJA

Polaznici dobivaju znanja o osnovama yoge. Trenutno postoji veliki broj stilova yoge. Za vrijeme edukacije prolazimo kroz Astangha, Vinyasa, Hatha i Kundalini yogu. Govoriti ćemo o Karma, Bhakti i ostalim vrstama yoge. Učimo asane, pranayame, meditacije, kriye, te samu filozofiju i smisao života kroz studiranje
Bhagavat Gite, Patanjalijevih yoga sutri i Ashtavakra Gite. Igra i zabava sastavni su dio edukacije.


ŠTO NAKON EDUKACIJE?

Nakon završetka edukacije yoga učitelji dobivaju certifikat RYT 200. Prijavljuju se u sustav svjetske organizacije Yoga Alliance. Certificirani učitelji mogu podučavati yogu u specijaliziranim profesionalnim studijima za yogu ili pilates. Sam daljnji put
učitelja određuju njegov stav i ambicije. Neki polaznici prolaze kroz edukaciju zbog sebe samih, neki kako bi podučavali druge! I jedni i drugi služe višem cilju.