Uživajte u Sloveniji! Odmorite se uz 3 dana/2 noćenja s PUNIM PANSIONOM i bogatim wellness paketom za 2 osobe u Hotelu Slatina 4* u Rogaškoj Slatini! Dijete do 5,99 godina GRATIS!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite vrijeme za odmor, užitak i zdravlje! Hotel Slatina 4* je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam! Kupon vrijedi do 31.05.2019.

Hotel Slatina, Rogaška Slatina - Objekt s tradicijom i zelenom sadašnjošću.

Sadrži karakteristike arhitekture 19. stoljeća, raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti!

Hotel ima obnovljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te obiteljski apartman u starom dijelu hotela.

Ako ste zainteresirani za ponudu POLUPANSIONA u Hotelu Slatina 4*, pogledajte ju ovdje: https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/25158!

Hotel također sadrži :

Centar opuštanja i wellnesa, vrhunsku kuhinju u kojoj je moguće izabrati i dijetnu prehranu i prehrana za očuvanje zdravlja, termalne bazene s jedinstvenom mineralnom vodom!

Jedinstven sastav prirodne mineralne vode Donat Mg i danas je glavni razlog za to da je Rogaška Slatina već stoljećima omiljeno europsko lječilište, specijalizirano za liječenje i ublažavanje kroničnih gastroenteroloških, metaboličkih (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, prekomjerna težina), menadžerskih i psihosomatskih bolesti.

PRIRODNA TAJNA - Mineralna voda Donat Mg

Prirodna se tajna otkriva u šuštanju ljekovitih mjehurića slatine Donat Mg, jedne od najbogatijih voda magnezijem na svijetu.

Vrlo visoka koncentracija magnezija i drugih mineralnih tvari, koje su u današnjem životnom ritmu još potrebnije stanicama u tijelu, toj vodi daje takvu snagu liječenja da je medicina već godinama koristi za ublažavanje mnogih zdravstvenih tegoba.

Što to u stvari znači?

Zahvaljujući svom neprocjenjivom sastavu, ljekovita mineralna voda Donat Mg pomaže pri:n liječenju bolesti probavnih organa, jetre, žučovoda, gušterače, živčanog sustava, srca i krvnih žila;  povoljno djeluje na koncentraciju šećera, kolesterola i na povišen krvni tlak;  nezamjenjiva je pri otklanjanju zatvora, debljine, žgaravice i prekomjernog izlučivanja želučane kiseline;  zadovoljava potrebe za magnezijem, koje se povećavaju u stresnim okolnostima, pri intelektualnim i tjelesnim naporima, nakon pretjeranog konzumiranja alkohola i dijeta pri kojima se uzimaju samo određene vrste namirnica!