Mjesec Valentinova!!! Provedite prekrasan dan u mjesecu zaljubljenih uz Valentinovsku večeru u 5 sljedova i opuštanje u Wellness&SPA oazi Hotela Phoenix 4* u Zagrebu za 2 osobe i samo 440 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

100% ZADOVOLJSTVA UZ 50% NIŽU CIJENU!!! Ova ponuda se ne propušta! Oaza ljubavi, Hotel Phoenix 4* Vas čeka u naromantičnijem izdanju ovog Valentinova - mjesto gdje riječi nisu potrebne! Kupon je iskoristiv u terminu: 01.-28.02.2019.!

U MJESECU ZALJUBLJENIH  - Valentinovo u hotelu Phoenix 4*

Sve nam se više bliži dan zaljubljenih, a Vi još uvijek ne znate kako biste iznenadili svoju dragu ili svog dragog? 

Provedite Valentinovo na intiman i opuštajući način u Wellness&SPA oazi hotela Phoenix uz romantičnu Valentinovsku večeru u 5 sljedova.

Prepustite se užitku u romantično uređenom prostoru, okruženi aromatičnim mirisima, uz zvuke lagane ljubavne glazbe. Obucite svoj izazovan kupaći kostim te uživajte u dvoje brčkajući se u jacuzziju i u hidromasažnom bazenu.

Nakon toga opustite se u toplini saune te odmorite na udobnim ležaljkama uz čaj i voće. 

Nakon wellnessa očekuje Vas Valentinovska večera uz svijeće. 

Uz ovaj paket ostvarujete i 20% popusta na masažu za dvoje i 50% popusta na smještaj u hotelu.

I što je najbolje - u Wellness & Spa oazi hotela Phoenix Valentinovo traje cijeli mjesec.

Volimo Vas vidjeti zaljubljene u Hotelu Phoenix!

Valentinovska večera za dvoje: 

 - Pikantni namaz od maslina serviran na hrskavom pecivu od sira -

- Šarena salata s jabukama, feta sirom, brusnicama i orasima u slatko-kiselom dresingu -

- Krem juha od batata i đumbira -

- Ramstek "Caffe de Paris" -

- Čokoladna torta za zaljubljene -

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ  

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdica u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj. Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima, poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa te tematskim grupama.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je fine dining restoran Maestro, wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Romantični doživljaj u wellnessu uključuje opuštanje u hidromasažnom bazenu temperature 35°C i bazenu s mogućnošću protustrujnog plivanja temperature 28°C, vodenu i zračnu masažu, svjetlosnu terapiju, prostor za opuštanje, finsku saunu, tretmane aromatičnim solima, ugodnu glazbu i konzumaciju biljnih čajeva…

Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao.

Još jedno priznanje kvaliteti i usluzi koju pruža hotel Phoenix je i ono nedavno dobiveno za jedan od tri najbolja mala hotela kontinentalne Hrvatske.

Gdje se nalazimo?

Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).

Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).

U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).

U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).