Topla zima očekuje Vas u srcu Baranje! Iskoristite paket 3 dana/2 noćenja s doručkom i 1x tradicionalnom zimskom večerom u Hotelu Lug 4* + jahanje ponija za djecu, od 549 kn za 2 osobe!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite željeni termin boravka - vikend ili tjedan - i pobjegnite u luksuznu oazu mira u Hotel Lug 4*! Kupon je iskoristiv do 31.03.2019.

Istražite tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan odmor u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug! Iskoristite ove zimske dane i priuštite sebi odmor iz snova u netaknutoj prirodi! Dopustite si uživati u našem prostranom dvorištu – provedite ugodno druženje u jednoj od prekrasnih sjenica, uživajte u pogledu na mirnu prirodu koju krase i dobro znani konji Hotela Lug te isprobajte vrhunske gastronomske okuse u novouređenom restoranu Kod zlatnog bunara.

Sve kupce ove ponude očekuje tradicionalna zimska večera za dvoje: piće dobrodošlice - domaća šljivovica, sarma, svinjska koljenica s kiselim kupusom, domaća baranjska pečena kobasica s kuhanim krumpirom te grah s kobasicom i slaninom!

Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će Vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakve svi potajno priželjkujemo.

Luksuzni Hotel Lug 4* smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, nalazi se samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka. 

Svojim gostima trude se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.

Hotel je pet friendly!

Naš facebook pogledajte ovdje!