Želite li postati ili ostati dobar špijun, treba Vam dobra oprema! Opremite se kamerom, olovkom s mikrofonom i kamerom, satom s kamerom ili kompaktnim HD-DV satom! Poštarina uključena u cijenu!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz do čak 69% popusta i Vi možete imati opremu za dobrog i hrabrog špijuna! Poštarina je uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 19.03.2019.!

Nakon kupnje i primitka kupona za određeni proizvod potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona poslati putem linka:

Oculta HD - olovka sa skrivenom kamerom

Zabilježite kristalno čiste audio i videosnimke pomoću ove jedinstvene olovke!

Nevjerojatno praktična olovka posjeduje minijaturnu kameru koja bilježi snimke vrhunske kvalitete te mikrofon za snimanje audiozapisa koje možete sačuvati na memorijskoj kartici. Veoma je praktična i staje u svaki džep!

Oculta HD je praktična olovka s ugrađenom minijaturnom kamerom i mikrofonom. Bilježi fotografije i snimke vrhunske kvalitete, te ih čuva na memorijskoj kartici. Oculta HD može služiti i kao web kamera. U pakiranju osim olovke dolazi i USB kabel

Nano HD cam kamera

Visoka kvaliteta video snimaka i fotografija

Više se nikada nećete osjećati nezaštićeno zahvaljujući ovoj kameri koja bilježi svaki pokret gdje god da ju postavite! Vrhunska minijaturna kamera Nano HD cam sa širokim kutom snimanja, HD rezolucijom i odličnim tehničkim karakteristikama

SIGURNA ZAŠTITA: Ova kamera je toliko mala da je skoro neprimjetna, a istovremeno daje visoku kvalitetu snimka. Postavite ju kao sigurnosnu kameru u svom domu i osjećajte se zaštićeno i sigurno.

DETEKTOR POKRETA: Kamera Nano HD cam sadrži visokokvalitetnu tehniku detektora pokreta. Može zabilježiti bilo kakvo kretanje i snimljeni materijal automatski spremiti svakih 5 minuta.

VISOKA KVALITETA: Napredna tehnologija za kompresiju fotografija čuva video snimke visokog kvaliteta i na taj način učinkovito štedi memoriju.

NOĆNO SNIMANJE: Ova neprikosnovena mini kamera bilježi visokokvalitetne fotografije čak i tijekom noći ili u mračnim uvjetima.

Osim što možete napraviti video snimke visoke rezolucije, uz Nano HD cam kameru možete i fotografirati. Sve trenutke zabilježene na mini kameri lako prebacite na vaše računalo putem USB priključka. Mini kamera Nano HD cam je veoma praktična i fleksibilna. Možete ju koristiti kao sigurnosnu kameru, kako za unutarnju tako i za vanjsku primjenu. Također, možete ju koristiti kao monitor za bebe, auto-kameru ili ju spojiti na dron.

CamClock - Sigurnosna kamera u satu

Opreznosti nikad dosta – evo kako možete povećate sigurnost u vašem domu
Zahvaljujući ovoj neprimjetnoj kameri moći ćete bez problema pratiti sve što se dešava u vašem domu.

Želite krišom nadzirati dom ili ured kada ste odsutni? Ovo je idealno rješenje!
Sigurnosna kamera zabilježit će svaki pokret i akciju u njenom vidokrugu.



NEPRIMJETNA JE: Ako sumnjate u svoju sigurnost, onda je ova kamera pravo rješenje za vas. Zahvaljujući njoj možete vidjeti je li netko krišom ulazio u vašu spavaću sobu ili bilo koju drugu prostoriju. Zbog specifičnog dizajna nitko neće ni primijetiti da se u prostoriji nalazi kamera.

SAČUVAJTE VIDEO ZAPISE KAO DOKAZ: Pomoću USB kabela namijenjenog za punjenje možete povezati kameru s računalom. Tako možete sačuvati snimljen materijal kao dokaz, a ujedno ćete osloboditi prostor na svojoj memorijskoj kartici za snimanje novog materijala.

NEMA VIŠE KAŠNJENJA: Pored toga što predstavlja inovativno sredstvo za zaštitu, ovaj uređaj pokazuje vrijeme s velikom preciznošću. Zahvaljujući alarmu koji posjeduje možete ga koristiti kao budilnik, tako da više nema kašnjenja na posao, važne poslovne ili ljubavne sastanke.

Resident PRO - pametni sat s diskretnom kamerom

Zgodni špijunski sat Resident PRO koji ima sve značajke vrhunskog sportskog sata, ali također uključuje i tehnologiju za diskretno, tj. neprimjetno snimanje videozapisa, slika i zvuka pomoću ugrađene kamere i mikrofona.

UVIJEK TOČNO VRIJEME: Drugi će biti mišljenja da sat na vašem zglobu izgleda moćno i da samo pokazuje točno vrijeme. Da, s njim ćete se uvijek moći orijentirati u vremenu i prostoru. Ali, to nije sve. S ovim satom se možete usredotočiti i na tajne poslove prikupljanja bitnih podataka da biste zaštitili vlastite interese.

SKRIVENA DIGITALNA KAMERA: Diskretna kamera, ugrađena u Resident PRO, može se usredotočiti na širok raspon i tako napraviti videosnimke i fotografije svega što ste naumili. Koristite ju bilo kad i bilo gdje! Zahvaljujući ugrađenoj IR opciji (infracrvena svjetlost) i vodootpornom dizajnu, može raditi i u potpunom mraku, ali i u vodi.

UDOBNI REMEN KOJI NE ŽULJA: Na moćno kućište Resident PRO sata s mnoštvom značajki i gumba pričvršćen je prošiveni remen vrhunske kvalitete. Mnogi zadovoljni korisnici su potvrdili da je izuzetno udoban za nošenje, neuništiv i da moćno izgleda na ruci. Ima moćno unutrašnje punjenje pa neće popucati vremenom već će vas godinama služiti.

GUMBI SA SKRIVENIM FUNKCIJAMA: Gumbi na Resident PRO satu, iako izgledom slični gumbima na većini sportskih satova, funkcijom uopće nisu. Na jednom se nalazi kamera, na drugom USB ulaz za punjenje i prijenos podataka, na trećem video, na četvrtom podešavanje vremena i na petom mikrofon. Na licu ovog sata se nalaze svjetlosni indikatori.