Poliklinika LabPlus Zagreb ima sjajno rješenje za usporavanje starosti i vraćanja mladosti vašemu licu - Dermalni filer Teosyal od 1 ml na bazi hijaluronske kiseline! Neka vaše lice bude sretno!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poklonite povjerenje dugogodišnjem iskustvu dr. Snježane Komadina-Bauer, najdoktoru 2015., 2016., 2017. i 2018., a svome licu vrhunsku njegu kakvu i zaslužuje! Kupon vrijedi do 31.03.2019.

DERMALNI FILER TEOSYAL 1.0ml

Umanjite znakove starenja i vratite mladoliki izgled!

Fileri najnovije generacije bazirani su na hijaluronskoj kiselini. Hijaluronska kiselina se i inače prirodno nalazi u našem organizmu, a njena glavna funkcija je vezivanje vode. S vremenom, kako starimo, količina naše prirodne hijaluronske kiseline u organizmu se smanjuje, pa tako dolazi do gubitka volumena na određenim dijelovima lica i stvaraju se pliće ili dublje bore. Moderni dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline neživotinjskog su podrijetla, proizvedeni biotehnološkim postupkom u laboratorijskim uvjetima.  

Povjerenje poklonite dugogodišnjem iskustvu dr. Snježane Komadina-Bauer, najdoktoru 2015., 2016., 2017. i 2018.! Radno vrijeme doktorice: parni datumi 8h – 15h, neparni datumi 15h – 20h, subotom po dogovoru.

Kako se filer unosi u kožu? Prije punjenja, područje se namaže anestetskom kremom, a u toku zahvata dodatno se anestezira ledom. Filer se injicira kanilom (manje uboda i hematoma) ili vrlo tankom iglom, a zahvat traje 15-30 minuta. Eventualne nuspojave kod osjetljive kože kao što su crvenilo, otok i modrice nestaju za nekoliko dana, no mogu se sakriti i korektorom te ne sprječavaju uobičajene aktivnosti. 

Što se sve može puniti? Praktički sve na licu i vratu, što može barem deset godina odgoditi potrebu za kirurškim zahvatom. Što znači, brazde oko usta i ispod nosa, brazde na čelu, okomite i vodoravne, usnice-rub sa ili bez povećanja gornje i donje usne, male bore iznad usana, bore oko očiju, bore u podočnjacima, bore na vratu. 

Osim punjenja bora moguće je kompletno modeliranje lica, povećanje volumena obraza ili ispunjavanje većeg udubljenja npr. na bradi ili nosu. 

Muškarci su podjednako pogodni za tretman hijaluronskom kao i žene i najčešće se pune bore između nosa i usana (nazolabijalne bore) i bore na čelu i oko očiju. 

Hijaluronski fileri mogu se koristiti za:

- sve zone lica

- popunjavanje bora i smanjivanje njihove vidljivosti

- vraćanje vlage i hidrataciju kože

- povećavanje elastičnosti kože

- vidnu revitalizaciju kože

- vraćanje izgubljenog volumena koži (popunjavanje obraza)

- stvaranje novog kolagena

- povećanje usana i lifting cijelog lica

Znatno manje nuspojava za razliku od drugih filera!