Zima je idealna za povratak sjaja i mladosti lica! Isprobajte kemijski piling Easy TCA za pomlađivanje lica u jednom dolasku u trajanju od 15 do 45 minuta u Poliklinici LabPlus Zagreb uz 50% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poklonite povjerenje dugogodišnjem iskustvu dr. Snježane Komadina-Bauer, najdoktoru 2015., 2016, 2017. i 2018. i neka vaše lice zasja novim sjajem! Kupon vrijedi do 31.03.2019.

Kemijski piling funkcionira na način da kemijskim putem uzrokuje skidanje gornjih slojeva kože. Nakon što se skinu gornji slojevi kože dolazi do dramatičnog poboljšanja u teksturi, koža je jako glatka, površinske bore i promjene u boji  značajno poboljšavaju. 

Povjerenje poklonite dugogodišnjem iskustvu dr. Snježane Komadina-Bauer, najdoktoru 2015., 2016., 2017. i 2018.! Radno vrijeme doktorice: parni datumi 8h – 15h, neparni datumi 15h – 20h, subotom po dogovoru.

Piling se koristi dugi niz godina za tretman bora na licu, staračkih pjega, promjena u pigmentaciji i ostalih površinskih problema kože kao što je su suncem nastala oštećenja i promjene. Pilingom se mogu tretirati i ruke. 

Kada se piling stavi na kožu uzrokuje sušenje i guljenje gornjih slojeva kože kroz period od nekoliko dana. Kada se stara koža oguli otkriva se novi sloj neoštećene kože koji ima glatku teksturu i jednoličniju boju.

Tretman se odrađuje u jednom postupku koji traje od 15 do 45 minuta. Tretman se radi isključivo u zimskim mjesecima!

Nakon aplikacije pilinga pacijent će osjetiti blagu toplinu ili iritaciju. Doktor će tražiti prve vidljive znakove djelovanja nakon čega će aplicirati posebnu kremu koja će odmah zaustaviti iritaciju. Nakon otprilike 30 minuta do jedan sat koža će djelovati napetije i zdravije. Nije potrebna sedacija niti anestezija tijekom procedure.

Prva 2-3 dana osjetit ćete napetost kože lica; 3-4 dan nakon aplikacije površinski sloj kože će blago potamnjeti te se prhutanjem oguliti (nikako se ne smiju guliti komadići kože nego ih treba pustiti da otpadnu sami). Nakon što se vaša stara koža ogulila vaša nova koža će biti svjetla i nježna.

Preporuke nakon pilinga
Potrebno je izbjegavati izlaganje suncu i koristiti hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom. Stoga se preporučuje da se tretmani izvode na zimu zbog manje izloženosti UV zračenju.

Tretman se ne preporučuje:

ako ste trudni ili dojite

ako bolujete od imunoloških bolesti (sistemski lupus, sklerodermija);

ako ste prije manje od 6 mjeseci bili podvrgnuti kirurškom zahvatu, zračenju ili tretmanu laserom na regiji gdje će piling biti proveden

ako imate virusnu infekciju u regiji koja se tretira (npr. Herpes Simplex)