Obiteljski odmor u Italiji! 2 dana/1 noćenje s polupansionom za 2 osobe u Hotelu San Giusto Falcade 3* uz club karticu za wellness i cjelodnevni animacijski sadržaj... već od 930 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gratis boravak za 1 dijete do 6,99 godina! Kupon vrijedi od 05.01. do 17.03.2019. - osim navedenih stop termina! Kupon vrijedi za 1 noćenje, a za ostvarivanje ponude potrebno je kupiti najmanje 4 kupona, odnosno 4 noćenja!

HOTEL SAN GIUSTO

TOPLINA DOMA

Hotel je smješten u neposrednoj blizini centra grada, do kojeg se može doći kratkom šetnjom. Velika zgrada, podsjećajući na tipičan stil alpskih zgrada s kosim krovom, ima sobe uređene u modernom i funkcionalnom stilu.

Ljubazno i toplo gostoprimstvo

Iako je hotel velik, to ne ugrožava toplo gostoprimstvo osoblja, koje je uvijek spremno udovoljiti svakom Vašem zahtjevu.

Velike dvorane restorana imaju pogled na nekoliko dolomitskih krajolika, dajući jedinstven okus vašim jelima na temelju proizvoda iz lokalne i nacionalne tradicije.

Obavezna nadoplata:

  • club kartica za osobe 8+ godina - 5 €/osobi/danu za bazen, saunu, hidromasažu, teretanu, dnevni i večernji animacijski program, kids club ( 4 - 12 godina), shuttle bus od/do skijaške žičare Molino, piće dobrodošlice.

Možete se diviti prekrasnim panoramama, nekim od najljepših u samom središtu Trenta i Veneto Dolomita: skupina San Martino Pale, Monzoni, Catinaccio i planina Marmolada - scenarij koji je sposoban očarati svakog ljubitelja prirode i sportova na otvorenom.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se nekoliko staza, ruta i cesta u šumi koje se protežu do granice planina, kako bi uživali u izvanrednom kontaktu, ali u prirodi neusporedivih Dolomita.

1.200 kilometara staza, moderne žičare i nevjerojatan planinski krajolik. To su dovoljni razlozi da poželite doživjeti jedinstvenu zimsku zabavu u jednom od najvećih skijaških područja na svijetu, ali Dolomiti imaju mnogo više od bajkovitog krajolika. Dvanaest skijališta, impresivan UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine i atraktivni paketi skijaških propusnica oduševit će svakog zaljubljenika u zimske sportove. Evo 10 razloga zašto je zimski odmor u Dolomitima savršen za vas!