Zaputite se u razgled Venecije i uživanje u karnevalu duge tradicije uz Autoturist Park! Jednodnevni izlet s prijevozom iz Zagreba 02.03.2019. za samo 199 kn/osobi!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLASCI! Uz odabir jednog od 3 termina doživite karneval u Veneciji uz razgled i zabavu! Polazak u 4:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje u smjeru Venecije. Dolazak u luku Punta Sabbioni, ukrcaj na brod te nastavak putovanja do VENECIJE brodom (cca 30min.). 

Po iskrcaju slijedi informativni razgled čuvene Mletačke Republike: RIVA DEGLI SCHIAVONI – PONTE DEI SOSPIRI – PALAZZO DUCALE – BASILICA SAN MARCO – PIAZZA SAN MARCO – PONTE RIALTO – CANAL GRANDE… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada ljubavi i karnevala koji mami uzdahe svih onih koji ga posjećuju i jednostavno ne zaboravljaju! 

Uživanje u šarenilu prekrasnih maski do 19:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraća stajanja putem radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.