Vikend samo za Vas i uživancija uz skijanje na Kopama! 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, 3 dana SKI karta uz uključeno i noćno skijanje u Lukovom Domu po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očaravajući šumski ambijent, gorski wellness i odlična hrana očekuje vas u Lukovom Domu u Sloveniji! Djeca do 6 godina imaju gratis smještaj (bez vlastitog ležaja, na krevetu s roditeljima)! Prije kupnje kupona odaberite željenu kategoriju soba: II ili III.! Kupon vrijedi isključivo za vikend, do 31.03.19.!

Lukov dom je ugodan smještajni objekt u netaknutoj prirodi Slovenjgradskoga Pohorja.  Leži na nadmorski visini od 1.350 m, u turističkom centru Kope. 

Odlikuje se kvalitetom smještaja, odličnim restoranom, suvremenim wellness centrom, izvanrednom lokacijom s nezaboravnim pogledom.

Sobe u Lukovom domu razvrstane su u 3 kategorije: 

Sobe I. kategorije  funkcionalno su opremljene, imaju prostranu kupaonicu i nude potpuni komfort. Opremljene su LCD televizorima i sušilom za kosu. 

Sobe II. kategorije ugodno su i jednostavno opremljene sobe s televizorom i kupaonicom. 

Sobe III. kategorije jednostavne su sobe bez kupaonice (kupaonica na kat). Sanitarije i tuševi su etažni. U III. kategoriju soba ulaze i zajednički ležajevi. Smještajni kapacitet doma je do 180 osoba.


Skijalište Kope je živahno obiteljsko skijalište ponad Slovenj Gradeca. 

Kope nude odlične uvjete za rekreaciju za više i manje vješte skijaše. 

Kada zapadne snijeg, dostupna je i uređena snježna staza ( mogućnost cross-country skijanje, 15km staza) do Ribničke kolibe.

Prirodne ljepote turističkog središta Kope, dobri uvjeti za rekreaciju, zabava i domaća atmosfera i sva pažnja namijenjena Vama, iznimno ljubaznog osoblja će Vas uvjeriti da se ponovo poželite vratiti!

 

Skijalište je Koruški raj zimske rekreacije, druženja i zabave za sve generacije. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010 m do 1.542 m. Idealna prirodna bogatstva omogućuju našim gostima i posjetiteljima blizak kontakt s prirodom.

Skijalište Kope raspolaže s 8 km uređenih skijaških staza, koje povezuju 2 četvreosjedežnice i 5 vučnica. 

Staze su raznolike i primjerene za sve ljubitelje skijanja ili daskanja, od početnika do vrhunskih skijaša. Uz dodatno umjetno zasnježivanje omogućujemo do 100 dana kvalitetnog skijanja.

Ako u zimskoj idili želite uživati samo u prekrasnom pogledu na vrhove Pece i Savinjske Alpe, u Kopama imate brojne mogućnosti za nezaboravne zimske šetnje i hodanje po grebenu Pohorja.

Našim gostima omogućavamo:

lijepe doživljaje;

povjerenje i osobnu povezanost;

mogućnosti za aktivnosti u svako doba;

povezivanje s drugim gostima u okviru animacijskih djelatnosti ili po sličnim aktivnostima.

Bezbroj je mogućnosti. Na Vama je da izaberete ono čemu ćete se veseliti...

Na Kopama možete krenuti na brojne više ili manje zahtjevne izlete, pješke ili biciklom. S vanjskim partnerima organiziramo zanimljive aktivnosti i izlete po bližoj okolici i šire po Sloveniji.

Svjesni smo da će gosti koji ponesu lijepe doživljaje postati naša najbolja reklama.

Kako do nas?

Kope su smještene 170 km od Zagreba, a najkraći put vodi preko Krapine, Đurmanca, na granični prijelaz Lupinjak, te dalje preko Rogaške slatine za Celje. U Celju je potrebno produžiti magistralnom cestom (paralelno s autoputom) u smjeru Ljubljane, te nakon nekoliko kilometara skrenuti za Arju Vas i dalje držati smjer za Velenje. Nakon Velenja slijedi se cesta za Slovenj Gradec, prije kojeg se, kod mjesta Šmartno, skreće na lokalnu cestu, koja nakon 13 km dolazi skroz do parkirališta na dnu skijališta (1000 mnv). Putovanje automobilom traje cca 2,5 - 3 h. 

Riječanima će pak trebati i do 3,5 sati vožnje ne bi li prevalili udaljenost od 230 km, koliko su Kope udaljene od Rijeke.