Skijanje i zimska čarolija u Austriji! 2 dana/1 noćenje s doručkom/polupansionom u hotelu Gasthof zur Post, free SKI bus, grijana ostava za SKI opremu, djeca do 6 god.GRATIS smještaj...od 799kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije te 1 ili 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona za 1 osobu! Kupon je iskoristiv do čak 10.03.2019.! Obiteljski hotel Gasthof Zur Post nalazi se u centru općine Ossiach, na obali samog jezera...što reći osim uživajte u zimskoj idili čudesne Austrije!

Obiteljski vođen hotel Gasthof Zur Post nalazi se u centru općine Ossiach a udaljen je samo 5 minuta hoda od plaže sa zabavnim sadržajima na obali jezera Ossiach.

Moderne sobe imaju TV sa satelitskim programima i kupaonicu. Pojedine smještajne jedinice sadrže i balkon.

Gasthof Zur Post nudi bogati švedski stol za doručak s odjeljkom zdrave hrane. Vrlo popularni restoran poznat je po svojoj regionalnoj i međunarodnoj kuhinji.

Nekoliko skijaških područja nalazi su u krugu od 30 km, uključujući skijalište Gerlitzen s 40 km staza. Tu je i besplatni ski autobus.


Gosti mogu koristiti i besplatni prijevoz ski busom.

 Grad Villach udaljen je 10 km a grad Klagenfurt 20 km od hotela. 

SKIJALIŠTE:

Iznad jezera Ossiacher, nekoliko kilometar od Villacha, smjestilo se simpatično austrijsko skijalište Gerlitzen.

"Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak. Riječ je o skijalištu na jednom brdu s čijeg se vrha  spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta. S vrha puca prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije.