Idila Lipika na 3 dana/2 noćenja s doručkom u sobama Kovačić ili apartmanu Mima za 2 ili 4 osobe uz ulaznice za zatvoreni bazen Toplica Lipik s gejzirima i slapovima i Državnu ergelu Lipik...od 679kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite odmor u srcu Slavonije uz opcije smještaja u sobama Kovačić za 2 osobe ili apartmanu Mima**** za 4 osobe! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 31.03.19.!

Dodatne pogodnosti uz nadoplatu (na licu mjesta): masaža cijelog tijela u hostelu Bellevue; podvodna masaža u Toplicama Lipik; obilazak i degustacija piva u pivovari Slavonica; licencirani turistički vodič u trajanju od sat vremena u dogovorenom terminu - perivoj grada Lipika, posjeta vidikovcu/tornju lipičke župne crkve (multimedijalni izložbeni prostor povijesti Lipika s kojeg se pruža pogled na ljepote toga kraja; posjet Muzeju vojnog postava u Pakracu; posjet vidikovcu crkve sv. Franje Asiškog.


Vikend odmor u Lipiku!


LIPIK - turističko i lječilišno središte Slavonije, poznato po Toplicama i lipicancima, po izvorskoj vodi i proizvodnji stakla. Naselje je nastalo na izvorima ljekovite vode koji su poznati još iz rimskog doba, a samo lječilište postoji preko 200 godina. Lipik je smješten na obroncima Psunja, na nadmorskoj visini od 152 m. Odlikuje se blagom nizinskom klimom i prirodnim bogatstvom termo mineralne vode. Krajem prošlog stoljeća izgrađeni su kulturni objekti i perivoj kojima je oblikovan centar grada i lječilište Lipik. Pozivamo Vas na posjet gradu Lipiku, mjestu koje je uvijek bilo rezidencijalno odmaralište za dame i gospodu, okupljanja svih generacija, te zdravstveno - turistički biser Požeško - slavonske županije.


SOBE KOVAČIĆ

Sobe Kovačić u Lipiku su smještene tik uz gradski perivoj i Toplice Lipik gdje se možete opustiti na terasi uz zvuke ptica i početi laganu šetnju Lipikom. Udaljenost Vašeg smještaja od prometnica garantira opuštenost jer smo udaljeni od glavnih prometnica. 


U obiteljskoj kući Vam nudimo dvokrevetnu sobu i dvokrevetni studio apartman. Kreveti mogu biti odvojeni, ali i pripremljeni za bračni komfor. Svaka jedinica ima odvojeni poseban ulaz, wifi, pruža privatnost u korištenju vlastite kupaone s tušem, tv-a, frižidera, terase, kuhala, stol sa priborom  i prostor za sjedenje, a studio apartman posjeduje i manju kuhinju. Ručnici i posteljina su na raspolaganju. 
Svojim gostima pružamo sve turističke informacije o Lipik, te su Vam na raspolaganju turističke brošure. Parkiralište se nalazi uz smještaj.

APARTMAN MIMA****

Novootvoreni apartman MIMA smješten je u neposrednoj blizini Toplica Lipik uz stoljetni perivoj. Udaljen od glavnih prometnica pruža kutak za opuštanje od gradske vreve. U apartmanu se nalazi dnevni boravak s kuhinjom sa svim potrebnim posuđem za pripremu i posluživanje obroka, namještaj za objedovanje, LCD televizor i udoban kauč. 


Kupaonica je opremljena prostranom tuš kabinom, wc-om, sušilom za kosu. Sobe su prostrane i udobne. Na raspolaganju se nalazi soba s bračnim ležajem ili dodatna soba s tri ležaja, dječji krevetić. Dodatan komfor daju tihi i kvalitetan klima uređaj, WI – Fi Internet, uređenje smještaja, terase, parkiralište te sama blizina svih sadržaja.