PodržimoNaše

Studio Semper Pulchra u Zagrebu Vam donosi najbolji neinvazivni čistač lica i skidanje mrtvih stanica kože lica ultrazvučnom špatulom uz hyaluronski serum za samo 75 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezultat ovakvog čišćenja kože je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Kuponi su iskoristivi do 25.03.2019.!

Ultrazvučna špatula

Ultrazvučno čišćenje kože špatulom je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučnog čistača također se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu i ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling, uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač, smanjit će učestalost mitesera i akni.


Mikro-masažom stimuliraju se i aktiviraju slojevi tkiva, povećava cirkulacija krvi i stimulira protok limfe uz aktiviranje metaboličkih procesa, osigurava optimalna opskrba kisikom i povećava unos hranjivih sastojaka.Tretman se, osim za redovno čišćenje lica, preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel. 098 883 590 uz KOD i ID kupona po primitku.