Kozmetički salon BELLEZZA u Šibeniku otkriva Vam specijal mršavljenje uz čak 14 tretmana i samo 8 dolazaka! Brinite o svom tijelu i postignite željene rezultate za samo 849 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zategnite, utegnite i zagladite svoje tijelo te uživajte u životu bez suvišnih masnih naslaga! Cijena uključuje: 2x termo deka, 2x body wrappinga, 2 x vakuum trbuha ili nogu ili 4x elektrostimulacija trbuha ili nogu + 4x anticelulitne masaže! Iskoristivost kupona je do 30.03.2019.!

Vakumska masaža

Odlično djeluje na poboljšanje prokrvljenosti dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela. Slabi protok  krvi i limfe uzrok su nastanka celulita. Tretmani vakumom bitni su dio svakog anticelulitnog tretmana.

Osim u sklopu anticelulitnih tretnama, vakum se koristi i kao masaža mišića. Prokrvljuje mišiće i  opušta ih.  U kombinaciji sa ručnom masažom ili kao zasebni tretman, zasigurno će donijeti do ublažavanja bolova mišića, kao i cjelokupnog osjećaja ugode.

Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.

Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

ODMAH po primitku kupona obavezna najava 2 dana ranije na br.tel: 091 585 1890, uz KOD i ID kupona.