Inspirirani prirodom Dervente i ispunjeni čistim hedonizmom, odmorite 2 dana uz 1 noćenje s doručkom za 2, 3 ili 7 osoba u motelu tradicije preko 50 godina - motel "Babino Brdo"...od 219 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2, 3 ili 7 osoba, ovisno o odabranoj ponudi! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu do 01.05.19.! Obavezno ponijeti kupon sa sobom pri dolasku u motel! Zavidna pozicija motela u prirodnom okruženju Vam osigurava prelijep pogled na umirujuću prirodu, a u sklopu kompleksa je i šetalište u ambijentu borove šume i livade idealno za rekreativne šetnje...

Želite li barem na trenutak otići u prirodu i uživati u čistom zraku, dobroj hrani i druženju sa dragim osobama? Savršeno mjesto za to je Motel "Babino Brdo", koji je ušuškan u borovu šumu, u kojem možete uživati u šetnji u prirodi, zelenilu, čistom zraku, predivnom pogledu na grad, dobroj hrani, dobrom vinu i što je najbitnije u opuštenoj atmosferi.


Bilo da dođete na jutarnju kavu ili popodnevni ručak, motel "Babino Brdo" Vam nudi sve što poželite... Inspirirani prirodom i svakodnevnim uživanjem, nudimo sve za opuštanje u našem ugodnom ambijentu!
Na trenutak zaboravite na svakodnevne obaveze i u tišini, okruženi zelenilom uživajte i odmorite se uz kavu i desert.

Motel "Babino Brdo" - MOTEL SA TRADICIJOM PREKO 50 GODINA!

Savršeno mjesto za Vaš odmor

Pored etno restorana Motel "Babino Brdo" nudi i mogućnost prenoćišta u ugodnom i opuštajućem etno ambijentu sa prekrasnim pogledom na grad Derventu. Motel pruža istinski doživljaj odmora, opuštanja, potpunu privatnost i udobnost...



 Opustite se u našim ugodnim apartmanima i sobama, koje su idealan odabir i za poslovne goste i za turiste i za romantičnu večer. Zavidna pozicija motela u prirodnom okruženju Vam osigurava prelijep pogled na umirujuću prirodu, a u sklopu kompleksa postoji i šetalište u prirodnom ambijentu borove šume i livade idealno za rekreativne šetnje. 

Obavezno ovdje svratite i priuštite sebi pravi gurmanski ugođaj, u tradicionalnom etno stilu, gdje Vas očekuju mnogobrojna iznenađenja.


Jela iz naše kuhinje

U etno restoranu, u svom veoma opuštajućem, romantičnom ambijentu, moći ćete u popodnevnim satima da uživate u ukusima omiljenih tradicionalnih jela.
Naši vrijedni kuhari koji, pod vođstvom vrhunskog kuhara i stručnjaka za hranu, gospodina Dragana Sljivića, pripremaju najkompleksnija i najprestižnija jela u našem restoranu.


U našoj kuhinji spremaju se domaći i strani specijaliteti: hladna i topla predjela, salate, čorbe, glavna jela domaće i internacionalne kuhinje, jela od mesa, povrća, i ribe.

Nakon slasnog ručka, ljubazno osoblje ponudiće Vas čašom vrhunskog vina i ukusnom poslasticom. Biće nam zadovoljstvo da budete naši gosti!