Ožujak je vrijeme kad se priroda budi! Stoga, ne propustite Sajam cvijeća i vrtlarstva 2019. u Pordenoneu, a tu je i prilika za shopping uz sniženja u Outletu Village Palmanova...225kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa sa AK Zagreb (peroni: 502-506) u 05,00 sati! Moguć polazak iz Karlovca i Rijeke! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje 02.03.2019.!


PORDENONE – sajam cvijeća i vrtlarstva 2019. & Palmanova Outlet Village
 
Moguć polazak iz Karlovca i Rijeke

Datum putovanja: 02.03.2019.
 
Program putovanja:

Polazak autobusa sa AK Zagreb (peroni: 502-506)  u 05,00 sati.

Slijedi vožnja prema Rijeci i ukrcaj putnika na Vratima Jadrana (oko 07,00 sati). Nastavljamo put kroz Sloveniju i  Italiju do Pordenone-a.  Planirani dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 10,00 sati. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima ali i svim onima koji vole cvijeće. Na sajmu se može pronaći skoro svaka biljka za kojom uzdišemo iz vrtnih časopisa ili knjigama o cvijeću. Osim biljaka cca. 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000 m2 zatvorenih površina i 10000m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti“ mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta. 


Uređenje upotpunjuju biljke koje nema svaki susjed, a mogu se kupiti vrlo povoljno. Na sajmu će,između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Ostanak na  sajmu planiran je do 15 :00 sati. Slijedi polazak autobusom prema Palmanovi. Posjet  Outlet Village Palmanova gdje ćete moći kupovati robu poznatih svjetskih brandova uz značajna sniženja. Polazak iz Outlet centra oko 18,00 sati. Vožnja prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja. 

Dolazak u Zagreb  u večernjim satima.