Medelina Studio i doktorica Sanja Jeleković donose Vam neponovljivu ponudu hijaluronskih filera marke Dermavisc Ease za popunjavanje čeonih, nazolabijalnih, očnih ili dubokih bora lica za 1199 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 1,6 ml filera Dermavisc Ease za popunjavanje čeonih ili nazolabijalnih ili očnih, te dubokih bora lica trajanja do 6-8 mjeseci, može i popunjavanje usana, ali učinak za usta je 3-4 mjeseca! Rok iskoristivosti kupona je 25.03.2019.!



Hijaluronski tretmani kod dr. Sanje Jeleković!

-vrlo popularna metoda popunjavanja bora ili povećanja usana

-jednostavna i bezbolna primjena

-zadržava se prirodni izgled lica jer hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu

-licu se vraća volumen (efekt liftinga)!

Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja. Procesom starenja, gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica. Tome možete doskočiti pomoću hijaluronskih filera! Oni su namijenjeni tretiranju svih zona lica jer koži vraćaju njezin prirodan sjaj i potpomažu rehidraciju. Također služe i za regeneraciju i stvaranje novog kolagena, te povećanje usana!

Hijaluronske filere ne upotrebljavaju samo oni koji već imaju bore, već i osobe iznad 25. godina kako bi se spriječio nastanak bora. Pri tom se primjenjuju druge vrste i različite količine filera! Zašto hijaluronski fileri? Zato što - Zadržava se prirodni izgled lica jer hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu; Primjena je jednostavna i bezbolna; Smanjuju se bore; Vraćaju volumen licu (efekt liftinga); Povećavaju volumen usana.