PodržimoNaše

Valentinovo i romantika zlatnog Praga! TopTours Vas vodi na putovanje od 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 3*** uz prijevoz autobusom iz Zagreba, pratitelja putovanja...699kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni 502-506) u 00.30 sati! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin od 15.02. do 17.02.2019. - garantirano!

VALENTINOVO U ZLATNOM PRAGU – 3 DANA AUTOBUSOM

Termini putovanja: 15.02.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb – Prag

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni 502-506) u 00.30 sati! Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na romantičnu vožnju brodom po Vltavi (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.


2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme) – Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće… Slobodno vrijeme za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u romantičnom ugođaju. Navečer predlažemo odlazak u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.


3.dan: Prag – Krumlov – Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.