[SLOVENIJA] 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Jurček Innu*** uz tjednu ili vikend opciju boravka, cjelodnevnu skijašku kartu za skijanje na Rogli...od 828 kn za jednu osobu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čist zrak, netaknuta priroda, brojne biciklističke i pješačke staze, planina, vodopad Šumik, Lovrenško jezero, lječilište Rogla kao i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana i više su nego dobar razlog za posjetit ovo čudesno mjesto! Kupon vrijedi do 31.03.19.!

Pod zelenom padinom Pohorja, u neposrednoj blizini Terme Zreče nalazi se Inn Jurček. U ugodnom ambijentu nudimo Vam autentična domaća jela, a posebno smo poznati po raznim gljivama.

Naše se jela odlikuju prvenstveno odličnom kvalitetom, jer se pripremaju od namirnica proizvedenih na održiv način, što daje jedinstven i puni okus.

Kuhamo po receptima naših baka i ponovno otkrivamo već zaboravljenu kulinarsku tradiciju Pohorja.

Bilo da ostajete ili samo gladni posjetitelj, kontaktirajte nas i sigurno ćete otići od nas i više nego zadovoljni ;)

Gostionica sa prenoćištem JURČEK *** nudi 4 dvokrevetne sobe i 1 jednokrevetnu sobu. Svaka soba uključuje LCD TV, hladnjak i bežični pristup internetu.

Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče, na Pohorju (slovenski: Zreško Pohorje), u sjeveroistočnoj Sloveniji. 

Turizam u Zreču prvi se put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanje, toplice i agroturizam.

Gostilna Jurček nalazi se nasuprot lječilišta i nudi jela od tradicionalnih recepata slovenskih baka, posebno za jela s gljivama!  Jurček ima raznovrsnu ponudu dnevnih jela, te ugodnu vanjsku terasu za toplije dane!