Čist zrak, netaknuta priroda, brojne biciklističke i pješačke staze, planina, vodopad Šumik, Lovrenško jezero, lječilište Rogla kao i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana i više su nego dobar razlog za posjetit ovo čudesno mjesto! Kupon vrijedi do 31.03.19.!

Pod zelenom padinom Pohorja, u neposrednoj blizini Terme Zreče nalazi se Inn Jurček. U ugodnom ambijentu nudimo Vam autentična domaća jela, a posebno smo poznati po raznim gljivama.

Naše se jela odlikuju prvenstveno odličnom kvalitetom, jer se pripremaju od namirnica proizvedenih na održiv način, što daje jedinstven i puni okus.

Kuhamo po receptima naših baka i ponovno otkrivamo već zaboravljenu kulinarsku tradiciju Pohorja.

Bilo da ostajete ili samo gladni posjetitelj, kontaktirajte nas i sigurno ćete otići od nas i više nego zadovoljni ;)

Gostionica sa prenoćištem JURČEK *** nudi 4 dvokrevetne sobe i 1 jednokrevetnu sobu. Svaka soba uključuje LCD TV, hladnjak i bežični pristup internetu.

Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče, na Pohorju (slovenski: Zreško Pohorje), u sjeveroistočnoj Sloveniji. 

Turizam u Zreču prvi se put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanje, toplice i agroturizam.

Gostilna Jurček nalazi se nasuprot lječilišta i nudi jela od tradicionalnih recepata slovenskih baka, posebno za jela s gljivama!  Jurček ima raznovrsnu ponudu dnevnih jela, te ugodnu vanjsku terasu za toplije dane!