Zakoračite u wellness svijet termalne vode i saune uz 3 dana/2 noćenja s bogatim polupansionom za 2 osobe u Hotelu Diana 3* u Murskoj Soboti za samo 862 kn! Djeca do 12 godina gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite sebi i svojoj dragoj osobi ili pak cijeloj obitelji zdrav i opuštajući odmor u wellness oazi Hotela Diana 3* u Sloveniji! Kupon možete iskoristiti do 31.05.2019., osim 26.04.-05.05.2019.!

Hotel Diana 3* smješten je u središtu slovenskoga grada u Murskoj Soboti na samo 450 metara od željezničkog kolodvora Murska Sobota. 

Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

Sobe su uređene u klasičnom stilu sa zidovima u pastelnim bojama i sadrže drveni namještaj. Sve imaju ormar i vlastitu kupaonicu s tušem.

U jutarnjim satima poslužuje se švedski stol za doručak. U hotelskom restoranu gosti mogu kušati jela slovenske i međunarodne kuhinje. 

Gosti se mogu opustiti u bazenu i koristiti fitness centar neograničeno!

BAZEN

Plivajte u predivnom bazenu s termalnom vodom (30 ° C), uživajte u slapovima koji se mijenja u intervalima od 15 minuta. Opustite se u  dvija whirlpoola te se potom odmorite  u tri unutarnje sobe s ležaljkama.


FITNESS

Za one koji žele trenirati, naš moderan hotel Diana nudi Vam moderan, klimatizirani fitness centar. Na raspolaganju su Vam kardio uređajei, trenere i  utezi. Rado ćemo vam savjetovati kako ih koristiti kako bi mogli transformirati vaše tijelo, poboljšati vaše stanje ili jednostavno uživati ​​u treningu. Fitness centar opremljen je vrhunskim Johnson kardio uređajima proizvođača Creare.

Kao novina dodali smo i dva multifunkcionalna uređaja koji omogućuju implementaciju više od 20 različitih vježbi za sve vrste mišića i uređaj s kojim možete birati između 120 različitih vježbi.

Murskosoboški dvorac udaljen je 700 metara!