Skijaška sezona i zimske radosti na Bjelašnici, Igmanu i Jahorini uz 4 dana i 3 noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Sunce u prekrasnom Sarajevu...1063kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca 0 - 7 god gratis boravak! Skijalište je udaljeno 30 minuta vožnje do planine 20 - 25 km! Kupon vrijedi do 03.03.19.!

Ski pass iznosi do 22,00 eura za cijeli dan i jednu osobu i plaća se na licu mjesta!


Hotel Sunce 

Hotel Sunce je novoizgrađeni i moderno opremljeni hotel lociran na samom ulazu u Vogošću, do kojeg je veoma lagano pristupiti iz bilo kojeg pravca.
Sve sobe u hotelu su stilski i moderno opremljene i sadrže mini-bar, telefon, TV aparat sa satelitskom mrežom, protupožarnim sistemom, a kupaonice soba opremljene su tušem i hidromasažnim kadama, te sušilom za kosu.

Sadržaji: osam jednokrevetnih soba, dvadeset i četiri dvokrevetne sobe, četiri trokrevetne sobe, osam soba sa francuskim ležajem, dva luksuzna apartmana, restoran sa šesdeset mjesta, caffe bar, parking


Obavezno prvo sa hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon jer hotel potvrđuje rezervaciju ovisno o raspoloživosti. Za korištenje navedenog kupona obavezna najava i to na mail: info@hotel-sunce.ba ili tel: +387 33 475 600.