[ZAGREB] Dašak Makedonije u srcu Zagreba!!! Crno Jaje i Makedonski restoran pozivaju Vas na ukusnu mesnu platu Aleksandrov mač za 4 osobe uz živu glazbu, samo 160 kn!

76 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ugodnoj atmosferi u makedonskom restoranu Sveti Nikola kušajte originalne makedonske specijalitete uz zvukove narodnih makedonskih nota (živa glazba uz kupon srijedom, četvrtkom i nedjeljom)! Kupon vrijedi do 03.03.2019., ne vrijedi na dane organiziranih koncerata i na dan Valentinova 14.02.!

Restoran je smješten u Ulici Kralja Zvonimira 78, svojim vizualnim identitetom i gastronomskom ponudom zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.Radujemo se Vašem dolasku jer sunce Makedonije čeka na Vas!

Kupon se može iskoristiti svaki dan bez ograničenja, a petkom i subotom isključivo do 17h te nedjeljom od 17h. Kupon se NE može iskoristiti na dane organiziranih koncerata na dan Valentinova 14.02.2019.


Plata za 4 osobe - ćevapi, kobasice, vratina, pljeskavice, piletina sa žara, povrće sa žara, pekarski krumpir.


U našem makedonskom nacionalnom restoranu Sv. Nikola, donosimo vam dašak tradicionalne Makedonije u srcu Zagreba. Svojim vizualnim identitetom i gastronomskom ponudom vas zasigurno nećemo ostaviti ravnodušnima.