Okružite se čarobnom prirodom i stopite se s magičnim bojama Plitvičkih jezera! Odmor na 2 dana/1 noćenje s doručkom u House Ivana za 2 do 6 osoba...već od 299kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odmoru uz predivnu prirodu i smještaj za 2 do 6 osoba! Kupon za ponudu vrijedi do 01.03.19.!

House Ivana

Smješten u Rakovici, 13 km od Plitvička jezera, House Ivana ima besplatni bežični pristup internetu i besplatno privatno parkiralište. Neke sobe imaju prostor za sjedenje u kojem se možete opustiti. Terasu ili balkon sadržanu u određenim sobama. Sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu. TV ravnog ekrana pruža. Topusko je 42 km od Kuća Ivana, dok je Bihać je 26 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zagreb, 88 km od objekta.


Dvokrevetna soba Deluxe s bračnim krevetom
Ova soba uključuje terasu s pogledom na vrt i planine, TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Pojedine jedinice ove obuhvaćaju balkon ili terasu, a ostale nude vanjski prostor za sjedenje.

Deluxe trokrevetna soba
Ova soba uređena je pastelnim tonovima te sadrži TV ravnog ekrana i hladnjak. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Jedinica uključuje namještenu terasu.

Apartman s 1 spavaćom sobom s terasom
Ovaj apartman uređen je u pastelnim tonovima. Jedinica uključuje vlastiti ulaz, kupaonicu s kadom ili tušem te kuhinju opremljenu pećnicom, štednjakom i hladnjakom.
Max. gostiju: 4
1 kauč na rasklapanje ili 1 veliki bračni krevet
Veličina jedinice: 25 m²


Deluxe apartman s 2 spavaće sobe
Ovaj apartman uređen je u pastelnim tonovima. Jedinica obuhvaća kupaonicu s kadom i kupaonicu s tušem. Također sadrži kuhinju opremljenu pećnicom, štednjakom i hladnjakom.
Max. gostiju: 7; veličina jedinice: 45 m²

Parkiralište
Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta i nije potrebna rezervacija .
 
Kućni ljubimci
Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca i mogući su dodatni troškovi.


Aktivnosti
jahanje  (Izvan objekta)
planinarenje  (Izvan objekta)
biciklizam  (Izvan objekta)
vožnja kanuom  (Izvan objekta)!