Osjetite sam puls čuvene Baščaršije na 3 dana uz 2 noćenja u apartmanima Urban Strossa! Zima za dvoje u srcu toplog Sarajeva uz uključen povratni transfer s aerodroma do apartmana...847kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno: transfer s aerodroma do apartmana i povratni transfer! Ponuda se može iskoristiti do 01.04.19.!

Želite boraviti u strogom centru Sarajeva, gdje će Vam gradske znamenitosti biti nadohvat ruke? Želja Vam je da budete blizu „srca Sarajeva“, čuvene Baščaršije, i da osjetite njen puls? Istovremeno, potreban Vam je smještaj u kojem ćete imati udobnost i mir? 


Onda ste na pravom mjestu! Urban Apartments Strossa smješteni u najužem centru grada, u Štrosmajerovoj ulici, zapravo su u središtu svih događanja i značajnih mjesta koje Sarajevo čine tako lijepim i koje zasigurno želite posjetiti. Na svega nekoliko koraka udaljenosti nalazi se Katedrala, a za pet minuta hoda dolazite na čuvenu Baščaršiju, fontanu Sebilj, Latinsku ćupriju... Apartmani su otvoreni početkom 2018. godine i odišu čistoćom, elegancijom i komforom, a opremljeni su komfornim krevetima, kao i pomoćnim ležajevima ukoliko je planiran veći broj gostiju. 

Urban Apartments Strossa nude udoban smještaj u moderno uređenim jedinicama na odličnoj lokaciji i idealna su polazna točka za obilazak predivnog Sarajeva.


STUDIO APARTMAN #1
Studio apartman 1 je ukupne površine 27m². Opremljen je velikim bračnim ležajem i sa dva pomoćna ležaja, te shodno tome ima kapacitet za smještaj ukupno 4 osobe. Apartman posjeduje vlastiti toalet i mini-kuhinju, LCD TV sa kablovskim priključkom i besplatan Wi-Fi.

STUDIO APARTMAN #2
Studio apartman 2 je ukupne površine 27m². Opremljen je velikim bračnim ležajem i sa dva pomoćna ležaja, te shodno tome ima kapacitet za smještaj ukupno 4 osobe. Apartman posjeduje vlastiti toalet i mini-kuhinju, LCD TV sa kablovskim priključkom i besplatan Wi-Fi.


STUDIO APARTMAN #3
Studio apartman 3 je ukupne površine 27m². Opremljen je velikim bračnim ležajem, te sa dva pomoćna ležaja – jednim duplim i jednim „single“, te shodno tome ima kapacitet za smještaj ukupno 5 osobe. Apartman posjeduje vlastiti toalet i mini-kuhinju, LCD TV sa kablovskim priključkom i besplatan Wi-Fi.