Romantika na Krku! Valentinovo u Pansionu Zeba na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz uključenu svečanu večeru 16.02.19. s uključenim pićem uz Tamburaški sastav...1899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se na jednom od najljepših otoka Hrvatske. Otok leptira u Kvarnerskom zaljevu je poznat po predivnoj prirodi, bistrom moru i po ljubaznosti otočana...Ponuda se može iskoristiti isključivo od 14.02.19. do 17.02.19.!

Odmor na otoku Krku - izvrsna odluka!

Pansion Zeba vam želi dobrodošlicu na otoku Krku u Hrvatskoj. U otočnom mjestu Šilo, slikovitog položaja u Kvarnerskoj uvali, samo 50 metara udaljenom od romantične luke možete uživati u svom zasluženom odmoru. Otkrite odavde, zajedno sa svojom obitelji, ljepote Hrvatskog otočnog svijeta brodom ili pješice. Pustite duši na volju i opustite se u srdačno vođenoj oazi mira sa vlastitim restoranom, grilom i Koktel barom.


Pansion je okružen bujnom mediteranskom florom. Udaljen je cca. 80 metara od pješčane plaže. Iznajmljivači su vam u svako doba na usluzi. U ponudi je sadržan obilan bife doručak sa toplim napitcima, sokovima, slatkim i ukusnim delicijama.

Cijela kuća je prije dvije godine kompletno renovirana. Internet je preko bežičnog WLAN-a u cijelom pansionu besplatno dostupan. Satelitska televizija je također u svakoj sobi dostupna. Sve sobe raspolažu klima uređajem sa individualnim upravljanjem.
Osim toga pansion u suradnji sa Marinero Tours nudi izlete brodom, brodom sa staklenim dnom, gliserom kao i taxi brodom te izlete na otok Rab ili u Crikvenicu.


Ugodan smještaj

Sve sobe opremljene su kupaonicom, tušem, klimom, satelitskom televizijom i balkonom te po izboru imaju pogled na more ili na prekrasan park. Na izbor vam je 13 soba sa klima uređajem, WiFi-om, satelitskom televizijom, WC-om, tuševima i balkonima. Radi se o 11 soba za dvije osobe, jedna sa tri i jednom obiteljskom sobom za do 5 osoba. Naša kuća ukupno može primiti 32 osobe. Sve sobe su 2015. godine renovirane. Gurmanska kuhinja kućnog a la carte restorana nudi vam različite mesne i riblje specijalitete na izbor.


Atraktivna lokacija

Opustite se na jednom od najljepših otoka Hrvatske. Otok leptira u Kvarnerskom zaljevu je poznat po atraktivnim plažama i bistrom moru kao i po ljubaznosti otočana.

Najbliža luka sa brodskim vezovima nalazi se na udaljenosti od 80 metara. Prilikom dolaska osobnim vozilom na otok se dolazi preko Krčkog mosta koji povezuje obalu i otok. Naš pansion Zeba je od Krčkog mosta udaljen 28 kilometara. Sa obale se iz Crikvenice može doploviti i brodom. Vožnja traje cca. 5 minuta. Zračna luka Rijeka (RJK) nalazi se na udaljenosti od 18 kilometara. Rado ćemo vam kao gostu kuće ponuditi prijevoz do zračne luke (pristojba 10€)


Za slobodne aktivnosti na raspolaganju su vam različiti bicikli za najam. Aktualne karte sa ucrtanim biciklističkim i planinarskim stazama su u kući raspoložive. Radujemo se vašoj posjeti. Dobro nam došli u našu tradicionalno vođenu kuću!