Relax&sport u Sloveniji! Smjestite se 2 dana/1 noć s polupansionom u Hotelu Kovač 3* uz neograničeno korištenje bazena i sauni, najam bicikla, opreme za nordijsko hodanje i streljaštvo za 2 osobe!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponudu po ovoj cijeni moguće je koristiti isključivo preko tjedna, dok se za vikend i blagdane boravak dodatno naplaćuje 5 EUR/osobi/noći. Djeca do 4,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 30.04.2019.

Pobjegnite od užurbanosti u gradu i usporite... Okružite se prirodom i udahnite svježi zrak, pojedite nešto fino, spavajte kao bebe i relaksirajte u jacuzziju i bazenu!

Ponuda uključuje neograničeno korištenje unutarnjeg bazena, sauni (finska, biljna, infracrvena i turska), jacuzzija, 1x najam bicikla, 1x najam opreme za nordijsko hodanje, 1x najam opreme za streljaštvo, sve za 2 osobe!

Hotel Kovač 3* smješten je u mjestu Osilnici, u blizini rijeke Kupe. Okružen je s 3 nacionalna parka i izvrsno je odredište za istraživanje špilja te hrvatske obale.

Također obuhvaća veliki vanjski sportski centar, gdje se gosti mogu okušati u paintballu, splavarenju, sportskom pješačenju, vožnji brdskih bicikala ili streličarstvu.

Svakako posjetite brojne kulturne i prirodne atrakcije koje se nalaze nedaleko od hotela, kao što su:

prašuma Krokar

izvor Kupe i Čabranke

Križna jama

Loška i Kuželjska stijena

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina/soba, a odmah nakon kupnje/primitka kupona OBAVEZNA rezervacija na e-mail info@hotelkovac.com ili na broj telefona +386 (0)41 652 048!