SKI PAKET na Rogli za dvoje na 4 dana/3 noćenja s polupansionom u reAktiv hotelu uz 3x cjelodnevne skijaške karte i kartu za noćno skijanje, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje...od 2780kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte smještaj u dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili četverokrevetnoj sobi! Dijete do navršenih 5 godina boravi GRATIS, u krevetu sa roditeljima! Ski pass i skijanje moguće je isključivo prvi, drugi i teći dan (nije moguće zadnji dan kada je odlazak iz hotela)! Kupon vrijedi do 30.03.2019.!

Hotel reAktiv nudi smještaj s besplatnim wi-fi internetom u mjestu Zreče, na izvrsnoj lokaciji, 400 metara od termalnog centra Zreče. Objekt je udaljen oko 17 km od Zlodejeva, 17 km od Uniorčeka i 18 km od Jurgovo.



U hotelu se nalaze sobe s balkonom i pogledom na vrt. Sobe su opremljene vlastitom kupaonicom - opremljenom besplatnim toaletnim potrepštinama. U sobi se nalaze stol s TV-om ravnog ekrana.


Wellness sadržaji: masaža cijelog tijela, masaža leđa, soba za opuštanje, sauna.



3x noćenje u sobi, 3x bogati švedski stol za doručak, 3x večera (izbor između 3 meni-a), lokalno piće dobrodošlice, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje, 3x cjelodnevna skijaška karta (odrasla osoba), skijaška karta za noćno skijanje (od čet. do pet), neograničen pristup internetu, besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu, skladište skijanja i skijaške opreme, ski bus do Rogle i natrag, klizanje na ledu u Zreču.



Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE