MM Medestetica i Dr. Matija Miletić nude Vam rješenje za trajno uklanjanje masnih stanica! 1 ili 2 tretmana injekcijske lipolize + steznik + plan prehrane, već od 2599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite 1x tretman injekcijske lipolize ili 2x tretmana/2 regije odjednom injekcijske lipolize! 1 tretman injekcijske lipolize odnosi se na jednu regiju: donji ili gornji dio trbuha, gornji ili donji dio leđa, unutarnja ili vanjska strana bedara ili stražnjica ili ruke - tretman se može ponoviti nakon 6 tjedana! Kupon vrijedi do 20.04.2019.

Dr. Matija Miletić proglašen je najdoktorom 2016., 2017. i 2018. godine i jedini je licencirani doktor u Hrvatskoj za vodeći brend Love Cosmetics za mršavljenje!

INJEKCIJA KOJA OTAPA MASNOĆE TOČNO TAMO GDJE ŽELITE - brzim postupkom, bez operacije i potrebe za oporavkom!

Injekcijska lipoliza, mezoterapijska lipoliza ili intralipoterapija su različiti nazivi za nekiruršku metodu uklanjanja masnih naslaga. Koriste se različite aktivne supstance, među najvažnijima fosfatidikolin (dio stanične membrane te sudjeluje u regulaciji metabolizma i razgradnje masti, potiče obnovu jetre i sprječava nastanak ateroskleroze, u masnom tkivu aktivira otapanje masti potičući masne stanice na razgradnju) i desoksikolična kiselina, koji se ubrizgavaju direktno u masno tkivo. 

To je metoda kod koje se uklanjaju lokalne nakupine masnog tkiva na različitim dijelovima tijela, tretmani oblikovanja tijela i smanjenja lokalnih nakupina masnog tkiva.

Ovi tretmani ne utječu na metabolizam glukoze.

Idealni su za tretiranja područja koji se ne mogu oblikovati različitim dijetama niti vježbanjem. 

Masno (adipozno) tkivo kod čovjeka čini 15-25% ukupne tjelesne težine. Funkcije masnog tkiva su različite: od termičke izolacije tijela do stvaranja masnih jastučića koji imaju funkciju zaštite od udaraca (masno tkivo oko organa). No najveći zadatak masnog tkiva je skladištenje masti koji se koriste kao izvor energije. Masno tkivo sastoji se od manjih ili većih nakupina masnih stanica između kojih su prožeta vlakna vezivnog tkiva.

Potrebno je od 3-6 tretmana, u razmaku od 4-6 tjedana, ovisno o mjestu i veličini tretiranog područja. Možete u jednoj posjeti tretirati i više regija. 

Više o sastavu i djelovanju DesoBody i DesoFace injekcija pogledajte u brošuri na linku ovdje.

Nakon tretmana, moguće je lagano crvenilo, naotečenost, slabo peckanje ili svrbež kože ali oni u roku od 12-24 sata nestaju. 

Kao izvor fosfatidilkolina koristi se soja tako da osobe alergične na soju ne mogu biti tretirane.

S obzirom da je mezoterapija lipolizom bezbolna i ciljano razgrađuje masno tkivo, izvodi se bez anestezije te spada pod “walk in, walk out“ tretman. Zbog kratkog vremenskog perioda u kojem se izvodi, ona postaje sve većim izborom naših klijenata, nevezano za godišnje doba. 

Više o ordinaciji MM Medestetica na: https://mm-medestetica.hr/
Kontakt telefon: +385 1 5515 293
Adresa: Horvaćanska 75a, 10 000 Zagreb