Najveći bowling centar u Hrvatskoj je u Westgate Shopping Centru! Najam bowling staze u Rock'n'Bowl za najviše 6 osoba u trajanju 1 sata ili 2 sata uz bowling cipele GRATIS...već od samo 39kn!

1669 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najam bowling staze-1 sat od ponedjeljka do četvrtka i 2 sata VIKENDOM / od petka do nedjelje/!!! KUPONI se mogu spajati!!! + slijedeće pogodnosti: djeci poklanjamo do 5 žetona GRATIS na dječjoj stazi uz pratnju roditelja uz kupon; 30% popusta na specijal Rock'n'Bowl TOST! Kupon se može iskoristiti do 15.03.2019.!

Kuglana ROCK'n'BOWL prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!


Kuglana ROCK'n'BOWL jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s Vašim prijateljima i obitelji.

U sklopu kuglane nalaze se restoran i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih. U ugodnom ambijentu restorana svakodnevno nudimo svježa i ukusna jela prilagođena gastronomskim željama naših gostiju. 


U ponudi su jela iz woka, salate, maštoviti burgeri, tjestenine i fast food. Naše ljubazno osoblje, širok izbor okusa te kombinacija dobre zabave i sporta, uz klupski razglas i rasvjetu, opravdat će Vaša očekivanja.Za 1. opciju OBAVEZNA NAJAVA na mail ili telefon minimalno 7 dana prije dolaska. Za 2. opciju OBAVEZNA NAJAVA na mail ili telefon minimalno 14 dana prije dolaska!