Proljeće je savršeno za izlete u prirodu! Travel Point vodi Vas na jednodnevni izlet na romantične Rastoke i veličanstvene Plitvice 20.04. ili 01.05. s prijevozom iz Zagreba za 149 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dan prije samog Uskrsa ili pak Praznik rada provedite u čarobnoj prirodi gorske Hrvatske uz jednodnevni izlet na Rastoke i NP Plitvice! Polasci: 20.04. i 01.05.2019., u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506.

Plitvička jezera jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN   ZAGREB – RASTOKE - PLITVIČKA JEZERA - ZAGREB

Polazak iz Zagreba u 07:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Na ulasku u grad Slunj zaustaviti ćemo se u Rastokama – vodeničarskom naselju kojeg nazivaju "Male Plitvice", a koje nas uvode u ljepote "Plitvičkih jezera". 

Nakon kratkog razgleda nastavak vožnje do Plitvica. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživat ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planirani polazak s Plitvica oko 17:00 h prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb oko 20:00 sati.

Napomena: preporučamo udobnu toplu odjeću i sportsku obuću.   

ULAZNICA ZA RASTOKE: odrasli 30,00 kn, djeca 7-18 godina 20,00 kn, djeca do 7 godina gratis

ULAZNICA ZA NP PLITVIČKA JEZERA + vožnja panoramskim vlakićem i elektro brodom*: odrasli 90 kn, djeca 7-18 godina 45 kn, djeca do 7 godina gratis

*Prometovanje panoramskih vlakova i elektro brodova te mogućnosti obilaska ovise o vremenskim prilikama.