NOVO U HRVATSKOJ! Med. Kontura Estetika - [DermaFrac] - personalizirani estetski tretman moćne rejuvenacije, biorevitalizacije, hidratacije i liftinga za značajno pomlađivanja lica, vrata i dekoltea!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Snažno pomlađivanje, hidratiziranje, smanjenje bora, pora, hiperpigmentacija, za ujednačen ten i kvalitetu tonusa! Odlučite se za DermaFrac estetski tretman već danas i osigurajte si mladenački izgled lica, vrata i dekoltea. Vrijedi do 30.03.2019.


DERMAFRAC ESTETSKI TRETMAN JE ZNAČAJNA EVOLUCIJA MOĆNE REJUVENACIJE, BIOREVITALIZACIJE I HIDRATACIJE!

Tretman je namijenjen ženama i muškarcima!

DermaFrac estetski tretman direktnom infuzijom injektibilnih seruma pomlađuje zrelu, opuštenu i atrofičnu kožu lica, vrata i dekoltea. 

- snažno hidratizira sve slojeve, smanjuje i sprječava nastanak bora, suzbija nabore, reducira pore i ožiljke 
- ujednačava ten, reducira hiperpigmentacije, potiče obnovu stanica 
- aktivira fibroblaste u stvaranju novog kolagena i elastina
- potiče mehanizme ozdravljenja kože
- povećava epidermalnu gustoću, čvrstoću i elasticitet i vraća koži sjaj, glatkoću, tonus i blistavost

Tretman je bezbolan, siguran i učinkovit. 

Za optimalne rezultate preporuča se učiniti od 3 do 5 DermaFrac estetskih tretmana. Trajanje tretmana: 90 minuta.
Više o tretmanu: https://www.medkontura.hr/tretmani/derma-frac

DermaFrac aplikator osigurava direktni prolazak ljekovitih seruma kroz epidermalnu barijeru i aplikaciju u dermis. Aplicira biorevitalizirajuće serume, vitamine, minerale, koenzime, peptide za pomladjivanje, rejuvenaciju i prevenciju starenja, hijaluron za snažnu hidrataciju, reduktore hiperpigmentacija, faktore rasta, vitamine i serume za blistavost, redukciju bora, pora, akni, tonus i lifting lica, vrata i dekoltea.

1. Hydrate serum se preporuča za sve dobne skupine i sve tipove dehidrirane kože. Sadrži hijaluron s velikim i malim visokohidratiziranim molekulama koje stvaraju hidrantni sloj za snažnu hidrataciju svih slojeva s utjecajem na smanjenje bora. Vitamin A potiče obnovu stanica i stimulira formaciju nove mlade kože. Djeluje na elastičnost i teksturu regulacijom procesa keratinizacije i zacjeljivanja. Vitamin E štiti kožu od štetnog djelovanja UV zraka i inhibicijom vodikovog peroksida djeluje protiv slobodnih radikala. Serum sadrži i aloa veru, zeleni i bijeli čaj i sjemenke grožđa koje djeluju antioksidativno i umiruju kožu.

2. Rejuvenate serum je moćna kombinacija peptida za cjelokupno poboljšanje i pomlađivanje kože. Idealna je za osobe s blagim oštećenjima od sunca i obilježjima starenja. Sastoji se od 5 aktivnih supstanci koji stimuliraju fibroblaste u stvaranju novog kolagena. Opušta muskulaturu i sprječava pojavu bora uzrokovanu stalnim mišićnim pokretima. Pomlađuje i prevenira starenje.

3. Growth factor rejuvenate serum je bogati koktel epidermalnih i fibroblastnih faktora rasta, hijalurona, peptida i vitamina. Stimulira stanični rast, proliferaciju, staničnu diferencijaciju, glatkoću, čvrstoću i ozdravljenje kože. Učinkovito vrši oporavak kože od oštećenja nastalih djelovanjem sunca. Smanjuje linije bora, povećava elasticitet, štiti od slobodnih radikala i snažno hidratizira. Djeluje protuupalno i optimizira zacjeljivanje i remodeliranje kože poticanjem sinteze kolagena i elastina. 

4. Lighten serum predstavlja zlatni standard za uklanjanje hiperpigmentacija. Sadrži kojičnu kiselinu koja djeluje na posvjetljivanju kože, sprječava aktivnosti melanocita i nastanak novih pigmentacija. Djeluje antigljivično i antibakterijski.

5. Clarify serum sadrži kombinaciju mliječne i salicilne kiseline. Preporuča se za rješavanje problematike masne kože i začepljenih pora. Prikladan je i za mladu i za zreliju kožu.

6. Vitamin C serum je je izuzetno važan za sintezu kolagena koji vraća čvrstoću koži. Snažan je antioksidans. Inhibira slobodne radikale, sprečava i reducira njihov štetan utjecaj koji bi doveo do smanjenja kolagena, nastanka bora i suhoće kože. Preporuča se svim dobnim skupinama i svim tipovima kože s oštećenjima od sunca ili obilježjima starenja.


Tijek tretmana

Neposredno prije DermaFrac estetskog tretmana koža lica, vrata i dekoltea se očisti i dezinficira. Aplikator prolazi svim horizontalnim i vertikalnim linijama lica, vrata i dekoltea, osiguravajući distenziju dermalnog matriksa i istovremenu, direktnu, bezbolnu, ravnomjernu, simultanu aplikaciju i penetraciju biorevitalizirajućih seruma direktno u dermis kože, uz mikro kanalnu terapiju lica, vrata i dekoltea. Mikrocirkulacija u mezodermalnom sloju resorbira aktivne ljekovite supstance i osigurava njihovu učinkovitost u pomlađenom izgledu. Mikro kanali se stvaraju u dermalnom sloju, iznad kapilara i živaca, osiguravajući bezbolan tretman, bez krvarenja i vremena oporavka. 

Nakon tretmana

Nakon završetka DermaFrac estetskog tretmana moguća je pojava crvenila kože koje spontano prolazi nakon sat vremena. Poslije tretmana, unutar 3 sata, ne preporuča se dirati regije tretmana rukama, a unutar 24 sata se ne preporuča direktno izlaganje suncu, umjetnim izvorima UV zračenja, sauna i tuširanje vrućom vodom.

Primjenom najnovijih znanja, provođenjem posebnosti tehnika DermaFrac estetskog tretmana i personaliziranim protokolima postižu se značajni rezultati u pomlađivanju, rejuvenaciji, prevenciji starenja, biorevitalizaciji, snažnoj hidrataciji, tonusu i liftingu lica, vrata i dekoltea u kratkom vremenu. 

Indikacije za DermaFrac estetski tretman

DermaFrac estetski tretman je indiciran u svrhu pomlađivanja, rejuvenacije, prevencije starenja, hidratacije, tonusa i liftinga lica, vrata i dekoltea. Preporuča se svim osobama sa suhom, umornom, atrofiranom i zrelijom kožom, oslabljenim tonusom, kod izraženih znakova fotostarenja, hiperpigmentacija, s dubokim i plitkim borama,  širokim porama i prvim znakovima starenja lica, vrata i dekoltea.

Kontraindikacije za DermaFrac estetski tretman

Trudnoća i vrijeme dojenja.

Osobe koje boluju od autoimunih bolesti.

Osobe koje imaju aktivan herpes ili druge zarazne bolesti kože.

Stanja neposredno nakon operacija, ozljeda ili opeklina u području lica, vrata i dekoltea.

Zašto se odlučiti za DermaFrac estetski tretman? Razloga je puno. Izdvajamo 10 najznačajnijih:

pomlađuje izgled lica, vrata i dekoltea

prevenira starenje lica, vrata i dekoltea

pruža snažnu hidrataciju

regenerira

biorevitalizira

stvara novi kolagen i elastin

aktivira redukciju hiperpigmentacija

vraća sjaj, vlažnost, ujednačen ten i blistavost

daje čvrstoću, tonus i elastičnost 

osigurava lift efekt zategnutosti lica, vrata i dekoltea  


Za besplatne konzultacije i pregled nazovite na: 01 4107 417!